Περί Γροντή & Μπρέσεβιτς

Δύο επισημάνσεις για το ματς Ηλυσιακός - ΑΕΚ (0-1):

* Γιατί αφήνεις στον πάγκο τον καλύτερό σου ποδοσφαιριστή (μαζί με τον Γεωργέα) του προηγούμενου αγώνα; Στον Γροντή αναφέρομαι, η είσοδος του οποίου στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε όλη την εικόνα της ΑΕΚ...

* Αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά ότι η ΑΕΚ εν τη απουσία του Μπρέσεβιτς δεν μπορεί να "ανοίξει" τις αντίπαλες άμυνες. Μπορεί ο Ιβάν να μην μας βγήκε "Ιβάν ο τρομερός" στο σκοράρισμα, αλλά την δουλειά που κάνει στο γήπεδο -ιδιαίτερα όταν το αποτέλεσμα είναι στο 0-0- καλώς ή κακώς δεν μπορεί να την κάνει κάποιος άλλος.

Ούτε ο Ντακόλ (δεν "το έχει" να παίζει με πλάτη και να δημιουργεί χώρους), ούτε οι βραχύσωμοι Παυλής - Τσεβάς. Στο 0-0 ο Μπρέσεβιτς είναι απαραίτητος. Άμα "ανοίξει" το σκορ (μιλάμε για τελείως διαφορετικό ματς μετά) βγάλε τον αν θες...

ΥΓ.1 Αγαπητό aek365 θα βγάλετε και σήμερα μέτριο τον Γροντή και θα σχολιάσετε ότι πήρε πολλές ευκαιρίες σε σχέση με αυτά που έχει προσφέρει; (Θα έπρεπε η εμπάθεια να έχει και όρια!)

ΥΓ.2 Για όσους "ξεγελάστηκαν" με την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου στο παιχνίδι με τον Άγιο Νικόλαο να θυμίσω ότι η απόδοση προέκυψε με το σκορ (ημιχρόνου) στο 2-0. Όταν δηλαδή το άγχος των παικτών του "δικεφάλου" είχε κάνει φτερά και οι αντιστάσεις των αντιπάλων είχαν χαλαρώσει...

Σχόλια

  1. Συμφωνώ με τα γραφόμενά σου και προσθέτω ότι αυτός ο παίκτης που πραγματικά πήρε περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με την προσφορά του δεν είναι ο Γροντής, αλλά ο Ανάκογλου. Κρίμα, είχα μεγάλες προσδοκίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η περίπτωση Ανάκογλου όντως (πρέπει να) προβληματίζει. Υπό την έννοια πως ήταν μέτριος και πριν τον τραυματισμό του (για μην τον επικαλεσθεί κάποιος ως δικαιολογία)...

      Διαγραφή
  2. χα χα ο Τριβιζάς ξαναχτύπησε, Γροντής 7, Τσεβάς 9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον δεν πήρε κανένας ποδοσφαιριστής (πλην του σκόρερ) μεγαλύτερο βαθμό! Είναι κι αυτό ένα βήμα προόδου, χα, χα, χα...

      Διαγραφή
  3. Θα σου διηγηθώ μια προσωπική μου ιστορία
    Το καλοκαίρι του 87 νέος, ωραίος και με δεσμό με κάποια φοιτητριούλα είχαμε αποφασίσει να πάμε καλοκαιρινές διακοπές στη Ρόδο, της το είχα υποσχεθεί. Τα καλοκαίρια εκτός από τις κιτρινόμαυρες εφημερίδες είχα τη συνήθεια να διαβάζω και την ιταλική gazzetta dello sport. Πέφτει στην αντίληψη μου ότι η πρωταθλήτρια Νάπολι με τον Ντιεγκίτο πρωταθλητή κόσμου θα κάνανε προετοιμασία στη λίμνη της Γκάρντα. Δε ξέρω πως μου μπήκε στο μυαλό, δεν ξέρω πως έγινε, η φάση είναι ότι πήρα τη μηχανή τράβηξα Πάτρα μπήκα στο πλοίο και βγήκα Ανκόνα κι από εκεί Μπολόνια-Μπρένερο και έφτασα στο Αρκο. Βρήκα κάμπινγκ, εγκαταστάθηκα και μετά βουρ για το γήπεδο. Γατζωμένος στα σύρματα παρακολουθούσα όλες τις προπονήσεις. Ήταν φορές που τον είχα στα δυό μέτρα μπροστά μου τον Θεό να κάνει τα μαγικά του με τη μπάλα. Με το στόμα ανοιχτό τον έβλεπα να κάνει ποδαράκια, να την κατεβάζει στο λαιμό. στον ώμο στο στήθος στο πόδι μπρος-πίσω, στο εξωτερικό με τακουνάκι, κι εμείς να μετράμε 1,2,3, 100-200 και η μπάλα να μη βρίσκει χώμα. Μόνο όταν κουραζότανε χαμογέλαγε κι έλεγε μέχρι εδώ, βλέπαμε τα φάλτσα στα φάουλ, τις προσποιήσεις, τις τρίπλες, τα ασίστ, τα σούτ, τα ξεπετάγματα που είχε. Να μην στα πολυλογώ έμεινα 15 μέρες, θάλασσα δεν είδα και ούτε έμπαινε στο μυαλό μου να πάω. Είχα μπροστά μου το Θεό, το μεγαλύτερο παίχτη που έβγαλε η οικουμένη. Αυτόν τον παιχταρά, αυτό το φαινόμενο των γηπέδων με το ζόρι οι ιταλοί αθλητικογράφοι φτάνανε να του δώσουν βαθμό 9, έπρεπε να έχει κάνει όργια μέσα στο γήπεδο για να πάρει τέτοιο βαθμό.
    Εδώ με χαρακτηριστική άνεση βλέπεις Αρκούδας 8, Κουρέλας 9 και πάει λέγοντας. Δεν χρειάζεται να θυμώνεις, εγώ γελάω πάντα με τις λεγόμενες ''βαθμολογίες'' στο Ελλάντα.
    Και η τελευταία λεπτομέρεια, το ταξίδι αυτό το πλήρωσα με χωρισμό και με λούσιμο ''είσαι άνανδρος και ψεύτης''. Είχε δίκιο η κοπέλα, αλλά εγώ αυτά που είδα δεν θα τα ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου, πίστεψε με άξιζε το κόπο κι ας είχε βαρύ τίμημα.
    ΥΓ Δε βλέπω το ΑΕΚΟΡΑΜΑ να γράφει. Είναι καλά? Αν ξέρεις πες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. - Τρομερή η ιστορία σου!!! Ζηλεύω...

      - Δεν στέκομαι τόσο στην βαθμολογία των ποδοσφαιριστών (κανονικά για να πάρεις 9 θα πρέπει π.χ. να κάνεις χατ τρικ στην Σουηδία σε άκρως καθοριστικό ματς όπως ο Κριστιάνο) αλλά στον σχολιασμό και στο συσχετισμό βαθμολογιών ανάμεσα στους παίκτες.

      - Σχετικά με το ΑΕΚΟΡΑΜΑ δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Του είχα αφήσει σχετικό σχόλιο στο ιστολόγιό του προ διμήνου αλλά δεν απάντησε. Με έχει "φάει" και μένα η αγωνία!

      - Μιας και ανέφερες τον Κουρέλα, που βρίσκεται αυτός;

      Διαγραφή
  4. Αντε σας είδα
    Φιλιά και στους 2
    ΑΕΚΟΡΑΜΑ παράτα τους λουκουμάδες και γράφε !!!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χμμ παλιά ημερομηνία πρέπει να ήταν αυτή που είδα στα recent coments
    Τεσπα αν διαβάζει ας μας γράψει κάτι
    Ο Κουρέλας μάλλον Καβάλα πήγε αν θυμάμαι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λαός απαιτεί
      ΑΕΚΟΡΑΜΑ επιστροφή!

      * Ελπίζω να είναι καλά το παιδί, τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα!

      Διαγραφή
  6. Υπογράφω κι εγώ το αίτημα για επιστροφή του ΑΕΚΟΡΑΜΑΤΟΣ. Αδερφέ αν διαβάζεις, ξαναγράψε.

    ΥΓ: Φοβερή η ιστορία σου Ενωσίτη και σωστό το σχόλιό σου Μπαλαδόρε για Γροντή-Μπρέσεβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου Γιώργο, όντως τρομερή και φοβερή η ιστορία του defenceaek. Όσο για το ΑΕΚΟΡΑΜΑ ελπίζω να (μας) διαβάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Περί Κατίδη...

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Η στατιστική απεικόνιση της νίκης στην Λαμία

Δείτε όλα τα γκολ της ΑΕΚ στο περσινό πρωτάθλημα