Μεταγραφολογία, Δελλολογία, Μάκαρος

Σταμάτησε η μεταγραφολογία και ξεκίνησε η... Δελλολογία! Μπήκε και "ολίγη από Ψωμιάδη", να 'την η ειδησεογραφία της εβδομάδας για την ΑΕΚ. Έκανε καλά ή όχι η διοίκηση που επέλεξε τον Δέλλα; Έχει ή δεν έχει προοπτικές εξέλιξης ως προπονητής; Κάνει ή δεν κάνει ο Τραϊανός για την ΑΕΚ της "Αγιάς Σοφιάς"; Γιατί δεν κερδίζει η ομάδα όλα τα ματς με... 17-0; (Ποιος είμαι; Που πάω; Γιατί γεννήθηκα; Υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο; Υπάρχει ζωή μετά τον γάμο;)

Δεν έχω απαντήσεις σε όλα αυτά τα βαθιά υπαρξιακά ερωτήματα. Και δεν έχω γιατί το χρονικό διάστημα "που τρέχει" το project δεν επαρκεί όχι μόνο για ασφαλή συμπεράσματα αλλά ούτε και για λογικές προβλέψεις. Καινούρια ομάδα, νέος προπονητής, πρωτόγνωρες (για την ομάδα) συνθήκες. Κριτική να ασκείται. Σκληρή αλλά καλόπιστη κι όσο το δυνατόν αντικειμενική. Καλό κάνει! Οι καφενειακού επιπέδου αφορισμοί (θετικοί ή αρνητικοί) με ενοχλούν...

ΥΓ.1 Λέμε ότι "είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ", αλλά θα πρέπει να υποστηρίζεται κι από τις πράξεις. Είναι δυνατόν, ομάδα με κοινωνικές ευαισθησίες, να τα βάζει και να "κυνηγάει" έναν... πολιτικό κρατούμενο; Αυτόν τον μουστακαλή (και προσφάτως χαιτά!) λεβέντη; Μην μου στεναχωριέσαι Μάκαρε, όλοι οι μεγάλοι άνδρες σ' αυτή την χώρα τα ίδια τράβηξαν!

ΥΓ.2 Μέχρι στιγμής έχει μετακομίσει στην ΑΕΚ ο μισός Ατρόμητος, ο μισός Αστέρας Τρίπολης, η μισή Ξάνθη, ο μισός Πανιώνιος και καμιά δεκαριά πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Υποθέτω πως μέχρι το φινάλε της σεζόν θα "κουρέψουμε" το roster και των υπολοίπων ομάδων: του Άρη, του Λεβαδειακού, της Καλλονής, του Απόλλωνα κλπ. Σοβαρευτείτε (στα ΜΜΕ πάει αυτό)!

ΥΓ.3 Αγαπούλα, την κουκούλα...

Σχόλια

  1. Το YΓ.1 είναι όλα τα λεφτά!!!! (σε μαύρη σακούλα πάντα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν είναι ανήθικο και απαράδεκτο να τα βάζει μία ομάδα με έναν... άνθρωπο της εκκλησίας; Ντροπή!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Καλή ΑΕΚ, κακός Άρης, άνετη νίκη (videos)

Τα στατιστικά της ΑΕΚ στον 1ο γύρο των play off

Έπιασε τον Χόκαν Σάντμπεργκ ο Πόνσε

Η γιορτή για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ (video)