Η... μουντιαλική ΑΕΚ!

Πρεμιέρα σήμερα για την Εθνική μας ομάδα (καλή επιτυχία παιδιά) στο μουντιάλ απέναντι στην Κολομβία (19:00 ώρα Ελλάδος, ΝΕΡΙΤ). Στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ούτε για δείγμα.

Λογικό καθώς η ομάδα αγωνιζόταν φέτος στην 3η Εθνική. Κατηγορία ερασιτεχνική που δεν σου "επιτρέπει" να έχεις στο roster σου "μουντιαλικούς" παίκτες. Υπάρχουν όμως έξι ποδοσφαιριστές από τους 23 της αποστολής, δηλαδή περισσότερο από το ένα τέταρτο (1/4), που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στην ΑΕΚ.

Αυτοί είναι οι: Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Βαγγέλης Μόρας, Κώστας Μανωλάς, Κώστας Κατσουράνης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Παναγιώτης Κονέ. Όλοι τους ήρθαν σε νεαρή ηλικία στην ΑΕΚ και αναδείχθηκαν μέσω αυτής.

Από τους έξι προαναφερθέντες η ΑΕΚ είχε όφελος (οικονομικό) μόνο από τους δύο: Κατσουράνης, Παπασταθόπουλος έφεραν χρήμα στα ταμεία. Οι υπόλοιποι έφυγαν ως ελεύθεροι είτε τσάμπα, είτε καταβάλλοντας ένα εξαιρετικά μικρό αντίτιμο. Σήμερα ο Κονέ και ο Μανωλάς κοστολογούνται από τις ομάδες τους κάποια εκατομμύρια ευρώ. Τουλάχιστον να μαθαίνουμε από τα (εγκληματικά) λάθη μας...

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Περί Κατίδη...

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Η στατιστική απεικόνιση της νίκης στην Λαμία

Δείτε όλα τα γκολ της ΑΕΚ στο περσινό πρωτάθλημα