Περί Μάνταλου και Εθνικής

Ο Πέτρος Μάνταλος προέρχεται από δύο πολύ καλές σεζόν με την φανέλα της Ξάνθης στην super league, όπου παρουσίασε μία ανοδική πορεία συνεχούς βελτίωσης. Το περασμένο καλοκαίρι ήρθε στην ΑΕΚ (στην οποία είχε "κλείσει" από πέρυσι).

Μετά την ΑΕΚ ήρθε και η κλήση στην Εθνική. Κατευθείαν στα βαθιά. Χωρίς να έχει παίξει ούτε δευτερόλεπτο με τους (νέους) συμπαίκτες του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με ελάχιστες προπονήσεις, ξεκίνησε βασικός στο ματς με την Ρουμανία.

Ξεκίνησε "ψαρωμένα" (λογικό) κι όσο περνούσε η ώρα έβρισκε τα πατήματά του. Όταν "έστρωσε" και μπήκε στο κλίμα της ομάδας συμμετέχοντας δημιουργικά βγήκε αλλαγή! Και στα δύο επόμενα ματς δεν κλήθηκε καθόλου!

Στην θέση του ο Φορτούνης, αναπληρωματικός των αναπληρωματικών στον Ολυμπιακό! Υποτίθεται πως ένα νέο παιδί, όταν το πιστεύεις (γι' αυτό το κάλεσες), το στηρίζεις. Και δεν το αντικαθιστάς με παίκτη, ο οποίος δεν υπολογίζεται στην ομάδα του.

Αδυνατώ να καταλάβω την λογική και το σκεπτικό του Ιταλού, εκτός κι αν νομίζει ότι τα παιχνίδια του ομίλου (ενόψει EURO) είναι αγώνες προετοιμασίας και πειραματίζεται σε παίκτες και συστήματα...

Σχόλια

  1. Α, χα, χα, στην έφερε ο Ρανιέρι. Τον ξανα κάλεσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σου κάνει καψώνι ο Ιταλός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι πως και με την Ρουμανία δεν ήταν στις αρχικές κλήσεις. Μετά από τραυματισμό τον είχε καλέσει και τότε. Όμως αυτό δεν ακυρώνει το σκεπτικό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Αυτές οι τάσεις αυτοκτονίας...

Η στατιστική απεικόνιση της νίκης στην Λαμία

Ντέρμπι «δικεφάλων» και ντέρμπι κορυφής (μέρος 2ο)

ΚΑΕ ΑΕΚ: Περαστικά κυρία Πέπη