Η πρώτη "γκέλα"

Άρθρο για την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ
Προέχει ο Ηρακλής, το "φώναζα" στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση. Άρθρο γραμμένο την περασμένη Παρασκευή όταν δεν είχε ξεκινήσει η 5η αγωνιστική, στην οποία "γκέλαραν" (και) οι: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ. Σήμερα χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ να περάσει μόνη πρώτη και να πάει με βαθμολογικό "αέρα" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

↠ Που οφείλεται η "λευκή" ισοπαλία με τον Ηρακλή; Στο ότι "πετάξαμε ένα ημίχρονο" σύμφωνα με τον Κεσπάγια (το πρώτο εννοεί). Δηλαδή στο δεύτερο μέρος "βγάλαμε μάτια" με την απόδοσή μας;

↠ Λάζαρε αν ήρθες για να... βουτάς λάθος ομάδα επέλεξες. Ένεκα πρώτης φοράς σε συγχωρούμε και σε προϊδοποιούμε: να μην ξανασυμβεί.

↠ Το 4-3-3 που (ξανα)δοκίμασε ο Κετσπάγια (στα τελευταία 20-25 λεπτά) δεν "τραβάει". Χειρότερη έγινε η ομάδα από την στιγμή που άλλαξε η διάταξη.

↠ Αυτό που "χτυπάμε" τα κόρνερ στο πρώτο δοκάρι χωρίς να βρίσκεται (εκεί) συμπαίκτης, παρά μόνο αντίπαλος που διώχνει εύκολα, είναι καινούρια... κομπίνα;

↠ Δικαίως MVP ο Γιόχανσον, ακολουθούν σε απόδοση ο Τσιγκρίνσκι και ο Ντίντακ. Θετικός και ο Λέσκοτ.

↠ Δεν μπορεί να είναι τυχαίο, ούτε σύμπτωση, ότι κάθε φορά που λείπει ο Μάνταλος δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε. Δεν κάνουμε ούτε τα βασικά και τα στοιχειώδη.

↠ Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Βάργκας σε πολύ κακή βραδιά, "Πατίτο" κάτω του μετρίου. Είχε αναλαμπές και εμπνεύσεις, χωρίς όμως ουσία. Ο Χριστοδουλόπουλος προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Ο Πλατέλλας τόσο μπορεί, τόσο παίζει.

↠ Μην σας ξεγελάνε οι όποιες τεχνικές αναλύσεις σε κανάλια, ραδιόφωνα και ιστοσελίδες. Δεν έπαιξε 4-3-2-1 η ΑΕΚ. Δοκιμάσαμε ένα ολοκαίνουριο σύστημα: τα... συγκρουόμενα! Οι τρεις μεσοεπιθετικοί μας "τρακάρανε" συνεχώς μεταξύ τους!

↠ Μετά τον αποκλεισμό από την Saint Etienne έγραφα ότι η ΑΕΚ είναι "άγουρη" ακόμη για Ευρώπη. Μήπως τελικά είναι "άγουρη" και για πρωταθλητισμό;

Σχόλια

  1. Μου ήρθε να σπάσω την τηλεόραση χθες με αυτά που έβλεπα. Ελπίζω να ήταν μία κακή παρένθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα δεν έχεις λεφτά για καινούρια, καλά έκανες και δεν την έσπασες. (Εκτός κι αν έχει φάει τα ψωμιά της και ψάχνεις για αφορμή!)

      Διαγραφή
  2. Διαβάζω δεξιά και αριστερά ότι φταίει η απουσία των Αλμέιδα, Μάνταλου και Γκάλο για το στραπάτσο. Λες και χρειάζεσαι όλο το βαρύ πυροβολικό για να κερδίσεις τον Ηρακλή στο γήπεδό σου. Δεν είναι σοβαρές δικαιολογίες αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέσες - άκρες συμφωνώ. Όταν (θεωρείς ότι) είσαι ομάδα πρωταθλητισμού δεν είναι δικαιολογία μία ή δύο απουσίες σε εντός έδρας παιχνίδι με -θεωρητικά- κατώτερό σου αντίπαλο.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Περί Κατίδη...

Η στατιστική απεικόνιση της νίκης στην Λαμία

Δείτε όλα τα γκολ της ΑΕΚ στο περσινό πρωτάθλημα

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...