Ποδαρικό με τεσσάρα

Νικηφόρα η πρεμιέρα της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα της super league
Ποδαρικό με το δεξί -όπως αναμενόταν- για την ΑΕΚ, η οποία επικράτησε της Ξάνθης με 4-1. Εντυπωσιακό πρώτο τέταρτο, κάποια καλά διαστήματα, αλλά και κάποια άλλα με τους παίκτες χωρίς δυνάμεις και φρεσκάδα να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν την μπάλα. Αποθέωση από την μία, γκρίνια από την άλλη στο φίλαθλο κοινό της ομάδας.

Εντυπωσιακός Αλμέιδα, εξαιρετικός Τσιγκρίνσκι, "έκλεψε" την παράσταση ο "Πατίτο". Ένα κλικ πιο κάτω, αλλά πολύ καλοί οι Μάνταλος, Ανέστης, Γιόχανσον, Ντιντάκ. Λέσκοτ, μεγάλη κλάση, αλλά "βαρύς" ακόμη (λογικό). Χρειάζεται χρόνο για να βρει ρυθμό και να "δέσει" με τον Ουκρανό.

Ο Λαμπρόπουλος ως ανασταλτικός μέσος δεν έκανε όσα είχαμε δει με τους Γάλλους (και στο φιλικό στην Κύπρο), ο Μπακασέτας ήταν ωσεί παρών στο γήπεδο. Επίσης είδαμε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του Γκάλο με τα κιτρινόμαυρα. Του λείπει ρυθμός μετά τον τραυματισμό, είναι εμφανές.

Ο Βάργκας προκλητικά αδιάφορος. Γιατί άραγε; Μήπως επειδή δεν ξεκίνησε βασικός; Τρίποντο στο τσεπάκι, είδαμε δυνατότητες και (χτυπητές;) αδυναμίες. Πάμε παρακάτω...

ΥΓ.1 Η ΑΕΚ ξεκίνησε με πέντε καινούριους ποδοσφαιριστές στην αρχική ενδεκάδα. Είναι προφανές πως χρειάζεται χρόνος...

ΥΓ.2 Διαβάζω για την Ξάνθη που δεν κλείσθηκε, αλλά έπαιξε ανοιχτά. Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα επιλογής. Απλά όταν χάνεις με 2-0 στο δεκάλεπτο και 3-1 στο τέταρτο, αναγκαστικά ανοίγεσαι. Τι άλλο να κάνεις;

Σχόλια

  1. Μπακασέτας δεξί εξτρέμ δεν υπάρχει. Δε ξέρω αν θα γίνει κάποια στιγμή αλλά επί του παρόντος παίζεις με 10 παίκτες. Επίσης δεν την παλεύω με τον Λαμπρόπουλο είτε στόπερ είτε αμυντικό χαφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως, απ' ότι έχει πει ο ίδιος την έχει ξαναπαίξει την θέση. Επίσης δεν αγωνίζεται ως τυπικός εξτρέμ, δουλειά του δεν είναι να παίζει γραμμή και να σεντράρει, αλλά εφορμώντας από τα άκρα να συγκλίνει και να μετατρέπεται σε περιφερειακό επιθετικό (με τον Γκάλο να παίρνει όλη την πλευρά). Προφανώς (βέβαια) η κανονική του θέση είναι άλλη.

      Για τον Λαμπρόπουλο δεν έχω (ακόμη) σχόλιο. Κι εγώ θα προτιμούσα ένα "κανονικό" κεντρικό χαφ ως αλλαγή σε Γιόχανσον - Σιμόες, αλλά επί του παρόντος έτσι θα πορευτούμε.

      Την δουλειά πάντως που ζητάει ο Κετσπάγια (να μετατρέπεται σε 3ο στόπερ όταν επιτίθεται η ομάδα για να καλύπτει τις προωθήσεις των μπακ) την κάνει...

      Διαγραφή
  2. Αν και παρά την τεσσάρα υπάρχουν θέματα προς συζήτηση από το χθεσινό ματς δεν τη παλεύω με τη μιζέρια στα σχόλια ΑΕΚτζήδων στα σάιτς. Ούτε να 'χαμε χάσει τόση γκρίνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Περί Κατίδη...

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Η στατιστική απεικόνιση της νίκης στην Λαμία

Δείτε όλα τα γκολ της ΑΕΚ στο περσινό πρωτάθλημα