Δεν νίκησε μόνο τον Πλατανιά η ΑΕΚ

Άρθρο με αφορμή την νίκη της ΑΕΚ με 3-0 επί του Πλατανιά
Από τους "big four" του Ελληνικού ποδοσφαίρου μονάχα η ΑΕΚ νίκησε την 12η αγωνιστική. 3-0 τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ. Όχι μόνο χωρίς να εντυπωσιάσει (όπως πιθανά θα υποθέσει κάποιος με βάση το σκορ χωρίς να έχει δει το ματς), αλλά και χωρίς να πείσει. Μέχρι το 77ο λεπτό όλα έδειχναν πως πάμε για "λευκή" ισοπαλία, αυτό είχε "περάσει" στον κόσμο.

Όλα όσα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε φέτος από την ΑΕΚ ήταν παρόντα. Όλα εκτός από ένα: την διάθεση (στα όρια της... λύσσας) των ποδοσφαιριστών να νικήσουν, έστω και... ανορθόδοξα! Η ΑΕΚ δεν είχε αντίπαλο τον Πλατανιά το Σάββατο. Βασικός της αντίπαλος ήταν η (μη) δημιουργική πίεση που είχε συσσωρευθεί, βαρίδι στα πόδια των ποδοσφαιριστών.

Από την γκέλα με τον Ατρόμητο (όπου το 2-0 έγινε 2-2) που συνοδεύθηκε από την διακοπή του πρωταθλήματος (ο καλύτερος τρόπος να ξεπεράσεις ένα κακό αποτέλεσμα είναι να υπάρχει αγώνας σύντομα για να πας παρακάτω), από την (δικαιολογημένη) γκρίνια και μουρμούρα του κόσμου, από την ομιλία - "γκάζωμα" του Μελισσανίδη στους παίκτες συν την λύση συμβολαίου στον Λέσκοτ. Αυτή η νίκη μπορεί να αποδειχθεί κομβικής σημασίας. Η ομάδα "ανάσανε"...

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

ΚΑΕ ΑΕΚ: Περαστικά κυρία Πέπη

Νίκη επί του Άρη και (επί) των... ημίψηλων παραγόντων!

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Με κεκτημένη ταχύτητα από το «Βικελίδης» (videos)

Ο τελικός, των τελικών, ω... τελικέ!