Ο αποδιοπομπαίος τράγος

Άρθρο για την εντός έδρας ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο
Στο ντέρμπι της Τούμπας όλα έβαιναν ομαλώς και η λανθασμένη υπόδειξη (για κόρνερ) του 95ου λεπτού έφταιγε για την ήττα. Στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο όλα πήγαιναν κατ' ευχήν, αλλά η "γκέλα" του Ανέστη στέρησε την νίκη.

Αυτό είδε (σχεδόν) σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος στα δύο τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ. Δεν φυσούσε κιόλας στο ΟΑΚΑ να τα ρίξουμε στον "στρατηγό - άνεμο". Συνεχίστε να πορεύεστε έτσι και... μην αλλάξετε πλευρό! Θα (σας) ευχόμουν sweet dreams, αλλά αυτό δεν είναι όνειρο. Εφιάλτης είναι...

ΥΓ.1 Δύο εβδομάδες πριν έγραφα για τις εντός έδρας γκέλες. Προστέθηκε μία ακόμη...

ΥΓ.2 Ο Μοράις προσπαθεί να βάλει σε μία τάξη την ΑΕΚ. Τα πρώτα βήματα δείχνουν πως κάτι "κινείται". Στην διαχείριση των αγώνων όμως πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο. Να γίνει πιο κυνικός. Στόχος είναι η νίκη. Η καλή εμφάνιση είναι δευτερεύων παράγοντας. Στο 2-0 το "κλειδώνεις" το ματς. Ιδιαίτερα όταν γνωρίζεις πως η φυσική κατάσταση της ΑΕΚ (το γιατί είναι άλλο θέμα συζήτησης και -προφανώς- δεν φταίει ο Πορτογάλος τεχνικός) δεν αρκεί για ολόκληρο ενενηντάλεπτο (σε επιθετικό ρυθμό).

ΥΓ.3 Βρήκαμε (και πάλι) τον αποδιοπομπαίο τράγο (Ανέστης). Βλέπετε όταν το πρόβλημα (και κατ' επέκταση η λύση του) είναι περίπλοκο προτιμούμε να τα φορτώνουμε όλα σε έναν και... ξεμπερδέψαμε!

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Οι μεταγραφές της ΑΕΚ (2022)

Μία... "ξεζουμισμένη" ΑΕΚ!

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Δεκατριάρι σε... ισοπαλίες!

Στέψη ή παράταση αγωνίας;