Οι ήρωες θυμούνται και διηγούνται (video)

Το ντοκιμαντέρ της ΑΕΚ για την πορεία μέχρι τους "4" του κυπέλλου UEFA την σεζόν 1976-77
Χωρίς πολλά λόγια, προλόγους και εισαγωγικά σχόλια απολαύστε το ντοκιμαντέρ της ΠΑΕ ΑΕΚ και του ΑΕΚ TV για την πορεία μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου UEFA (πλέον ονομάζεται Europa League) την αγωνιστική περίοδο 1976-77 με αφορμή την συμπλήρωση σαράντα (40) ετών από την μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή επιτυχία στην "κιτρινόμαυρη" ιστορία.

Στο ντοκιμαντέρ μιλούν ο (στενός συνεργάτης του Φράντισεκ Φάντρονκ) Ανδρέας Σταματιάδης, ο φυσιοθεραπευτής Νίκος Πανταζής, ο αρχηγός Μίμης Παπαϊωάννου, ο χρυσός σκόρερ Θωμάς Μαύρος, ο ήρωας των πέναλτι στην βραδιά του θριάμβου με την ΚΠΡ, Νίκος Χρηστίδης, ο Τάκης Νικολούδης, ο Βάλτερ Βάγκνερ, ο Τάσος Κωνσταντίνου, το αμυντικό δίδυμο των Παντελή Νικολάου - Πέτρου Ραβούση και οι Στέφανος Θεοδωρίδης - Σάκης Ζαρζόπουλος.


Σχόλια

  1. Λένε πως όποιος ξεχνάει το παρελθόν του είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει. Λες άμα ξεχάσουμε εκείνη την πορεία να ξαναπάμε τετράδα ευρωπαϊκής διοργάνωσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχα, εν μέρη σωστό! Η αλήθεια είναι πως ούτε η υπερβολική παρελθοντολατρεία (δηλαδή η παρελθοντολαγνεία), αλλά ούτε και η άγνοια του παρελθόντος έχουν πυξίδα το μέλλον.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Περί Κατίδη...

Η στατιστική απεικόνιση της νίκης στην Λαμία

Δείτε όλα τα γκολ της ΑΕΚ στο περσινό πρωτάθλημα

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...