Καλώς επέστρεψες Ίλια και καλή τύχη

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς
Η επόμενη ημέρα της ΑΕΚ, μετά την απομάκρυνση του Καρντόσο και του Λυμπερόπουλου, ξεκινάει με Κωστένογλου υπηρεσιακό τεχνικό (θεωρητικά για δύο αγώνες) και με τον Ίλια Ίβιτς ως τεχνικό διευθυντή. Είναι η τρίτη θητεία του Ίλια στην ΑΕΚ, την οποία έχει υπηρετήσει τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως τεχνικός διευθυντής (την περίοδο Ντέμη).

Οι εντυπώσεις που έχει αφήσει είναι άριστες. Και το ότι γνωρίζει που βρίσκεται (την αισθητική και την λογική της ομάδας δηλαδή) αποτελεί εχέγγυο ότι θα επαναφέρει την ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα άμεσα. Για τα υπόλοιπα θα (χρειαστεί να) περιμένουμε για να κρίνουμε.

"Οι προηγούμενες αποδόσεις δεν εξασφαλίζουν τις επόμενες", έλεγε μία παλιά (τραπεζική) διαφήμιση. Σωστό και ο Ίβιτς το γνωρίζει και θέλει να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Όπως και να 'χει, η πρόσληψή του δημιούργησε ένα θετικό (έως ενθουσιαστικό) κλίμα στις τάξεις της ομάδας (κυρίως των φιλάθλων).

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε -κρίνοντας την επιλογή άκρως επιτυχημένη (ως επιλογή τουλάχιστον, για τα πεπραγμένα του θα κριθεί όπως κρινόμαστε όλοι μας)- να του ευχηθούμε καλή τύχη στην τρίτη του θητεία στην ΑΕΚ. Η δική του επιτυχία θα είναι και δική μας.

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Πρέπει να βρω και τίτλο τώρα, ε;

Super League 2023-24 | Η στατιστική εικόνα της ΑΕΚ στα play off

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Δεκατριάρι σε... ισοπαλίες!

Για τις (νέες) «κοτσάνες» του Λουτσέσκου...