Το παρελθόν της ΑΕΚ στην Τρίπολη

ΑΕΚ πανηγυρισμός
Γράφαμε στον επίλογο της προηγούμενης ανάρτησης:
«Και κάτι τελευταίο στατιστικής φύσεως. Πέντε επίσημα παιχνίδια έχει δώσει μέχρι τώρα η ΑΕΚ στην νέα αγωνιστική περίοδο. Τρία εντός (Κραϊόβα, Ξάνθη, Τράμπζονσπορ) και δύο εκτός (Ρουμανία, Τουρκία). Το εντυπωσιακό είναι πως η ΑΕΚ εκτός έδρας έχει το απόλυτο σε νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί τέρμα, ενώ στο ΟΑΚΑ δεν έχει γνωρίσει ακόμη την χαρά της νίκης (μία ισοπαλία - δύο ήττες).»

Όντως, η ΑΕΚ έχασε στην έδρα της από την Ξάνθη, ωστόσο με τις δύο Ευρωπαϊκές νίκες στη σεζόν επέκτεινε το σερί κι είναι επτά παιχνίδια αήττητη, με έξι νίκες και μια ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταία φορά που ηττήθηκε εκτός έδρας ήταν στις 2 Μαρτίου από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο "δικέφαλος" επικράτησε τον περασμένο Σεπτέμβρη στην Τρίπολη, ενώ είχε χάσει στις δύο προηγούμενες επισκέψεις της και δεν είχε νίκη σε πέντε. Ανεξαρτήτως έδρας έχει κερδίσει τα τρία τελευταία μεταξύ τους, χωρίς να δεχτεί γκολ από τον Αστέρα σε αυτά. Η ισοπαλία σπανίζει στα παιχνίδια τους, αφού έχουν τρεις συνολικά, μία στα δέκα τελευταία και καμία στα έξι τελευταία.

Η ιστορία των αναμετρήσεων μεταξύ ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης:
➥ Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 7
➥ Ισοπαλίες: 3
➥ Νίκες ΑΕΚ: 10

Με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης
➥ Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 5
➥ Ισοπαλίες: 2
➥ Νίκες ΑΕΚ: 3

Πέρυσι (01/09/2018): Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 0-1 (Σκόρερ: Μάνταλος - 33' πέναλτι)

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Καλή ΑΕΚ, κακός Άρης, άνετη νίκη (videos)

Τα στατιστικά της ΑΕΚ στον 1ο γύρο των play off

Έπιασε τον Χόκαν Σάντμπεργκ ο Πόνσε

Αυτές οι τάσεις αυτοκτονίας...