Αλμπάνης: Νιώθω πολύ χαρούμενος

Ανανέωση Αλμπάνη
Για όλους και για όλα μίλησε ο Χρήστος Αλμπάνης. Ο 26χρονος επιθετικός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, στην επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ, στο ερχόμενο ματς με τη Λαμία και στην επανέναρξη της Super League 2. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova για...

Την ανανέωση του συμβολαίου του: «Νιώθω πολύ χαρούμενος, με τιμά ιδιαίτερα να βρίσκομαι σε αυτό το σωματείο και θέλω μαζί με την ομάδα να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες του συλλόγου.»

Το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο: «Δεν σκεφτόμουν κάτι. Οι διαπραγματεύσεις έτσι είναι. Ήρθαμε και σε μια προσωπική επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς του συλλόγου πήγαν όλα κατ' ευχήν και βρήκαμε την επιθυμητή συμφωνία που θέλαμε.»

Το ποιος ήταν ο σημαντικός παράγοντας που έπαιξε ρόλο για να ανανεώσει με την ΑΕΚ: «Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Από εκεί και πέρα ήταν και προσωπική μου θέληση, γι' αυτό και παρέμεινα.»

Το αν μίλησε με κάποιον άνθρωπο από την ομάδα που τον έπεισε να υπογράψει: «Όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους σε αυτό δεν μπορώ να πω ποιος, είναι προσωπικό.»

Την επιστροφή της ΑΕΚ στα νικηφόρα αποτελέσματα: «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναιτωλικό. Ήταν κι αυτό που θέλαμε. Από εκεί και πέρα δεν αρκούμαστε σε αυτό. Πριν δυο εβδομάδες είχαμε και την ήττα στην έδρα του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι τα λόγια έχουν κουράσει τους πάντες κι εμείς δεν θέλουμε να λέμε πολλά. Θέλουμε να το αποδείξουμε με τις πράξεις μας γιατί οι πράξεις μιλάνε από μόνες τους.»

Την επιστροφή του Χιμένεθ: «Είναι ένας αξιόλογος και διακεκριμένος προπονητής. Εχει δώσει τα διαπιστευτήρια του και με το παραπάνω σε αυτή την ομάδα. Είναι κάποιες ιδιαιτερότητες και κάποιες λεπτομέρειες τις οποίες γνωρίζει, οπότε θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της ομάδας. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι η έλευση του θα φέρει πράγματα στην ομάδα τα οποία έλειπαν.»

Τον χρόνο συμμετοχής του: «Δεν θέλω να μιλήσω προσωπικά για μένα. Προσωπικά προσπαθώ κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο και μέσα από την συλλογικότητα να μπορώ να αναδεικνύομαι και εγώ. Αλλά προπάντων θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα.»

Το γεγονός ότι υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές στην ίδια θέση που αγωνίζεται: «Νομίζω ότι είναι αυτονόητο όταν βρίσκεσαι σε κάποια ομάδα ο ανταγωνισμός να είναι υψηλός. Αυτό ίσως να είναι και υπέρ για έναν ποδοσφαιριστή γιατί όταν έχεις καλούς συναγωνιστές στην ίδια θέση, γίνεσαι ολοένα και καλύτερος.»

Το ματς με τη Λαμία: «Κανένα παιχνίδι της κατηγορίας δεν είναι εύκολο. Γνωρίζουμε ότι η έδρα της Λαμίας είναι δύσκολη. Εμείς θα πάμε εκεί για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε.»

Την έναρξη της Super League 2: «Χάρηκα με το γεγονός ότι δόθηκε επιτέλους του "πράσινο" φως για τους συναδέλφους μας στη Super League 2 κι αυτό είναι ένα πάρα πολύ όμορφο νέο. Κάτι το οποίο θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό. Από εκεί και πέρα ελπίζω να πάρει σειρά και η Football League και θα ήθελα επιτέλους το ποδόσφαιρο μαζί με όλους τους αρμόδιους φορείς να συνεργαστεί για το κοινό καλό.»

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Περί Κατίδη...

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Η στατιστική απεικόνιση της νίκης στην Λαμία

Δείτε όλα τα γκολ της ΑΕΚ στο περσινό πρωτάθλημα