Ανανέωσε ο Χρήστος Κεδέρης

Μέχρι το 2023 ο Χρήστος Κεδέρης στην ΑΕΚ
Ο Χρήστος Κεδέρης θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της ομάδας handball της ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2013, καθώς ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019 και το (διετούς διάρκειας) συμβόλαιό του έληγε το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Χρήστος Κεδέρης ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΔΙΚΕΑ και το 2013 πήρε μεταγραφή στον Διομήδη Άργους όπου αγωνίστηκε και στα σαλόνια του EHF Cup και έφτασε στον τίτλο του πρωταθλήματος το 2014. Επέστρεψε στο ΙΕΚ Ξυνή με το οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία την σεζόν 2014-15, ενώ τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας που έφτασε στο πρωτάθλημα το 2017.

Τις δύο τελευταίες σεζόν πριν την ΑΕΚ αγωνιζόταν με υποσχετική στον ΑΣΕ Δούκα, αποτελώντας την αιχμή του δόρατος της ομάδας των εκπαιδευτηρίων. Με την ΑΕΚ έχει ήδη κατακτήσει ένα πρωτάθλημα κι αποτελεί τον 31ο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου με 124 τέρματα σε 32 επίσημες εμφανίσεις. Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ αναφέρει σχετικά:
«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Κεδέρη. Ο 26χρονος (29/04/1994) εξτρέμ, ύψους 1,69 μ., υπέγραψε νέο συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, παραμένοντας στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Χρήστος Κεδέρης φόρεσε την “κιτρινόμαυρη” φανέλα το καλοκαίρι του 2019 και σε αυτή τη διετία έχει κατακτήσει 1 Πρωτάθλημα Ελλάδος (2020), ενώ αποτελεί τον 31ο κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία του τμήματος με 124 γκολ σε 32 επίσημες εμφανίσεις. Χρήστο, καλή επιτυχία και τις επόμενες χρονιές με την ομάδα μας!»

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Καλή ΑΕΚ, κακός Άρης, άνετη νίκη (videos)

Τα στατιστικά της ΑΕΚ στον 1ο γύρο των play off

Έπιασε τον Χόκαν Σάντμπεργκ ο Πόνσε

Η γιορτή για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ (video)