Αποκατάσταση ο Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ (Σπάτα 4/1/2021)
Συνεχίσθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Δευτέρας (11 Ιανουαρίου 2021, 19:30) στο ΔΑΚ Λαμίας κόντρα στην τοπική ομάδα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησε ο Λιβάι Γκαρσία που είχε αντικατασταθεί λόγω ενοχλήσεων στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Με την ολοκλήρωση της προπόνησης τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος παρακολούθησαν διαδικτυακά σεμινάριο για την αντιμετώπιση χειραγωγημένων αγώνων και στοιχηματικής απάτης. Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει σχετικά:
«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Λιβάι Γκαρσία ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην του Ντάμιαν Σιμάνσκι, γυμνάστηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος του προγράμματος τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος παρακολούθησαν διαδικτυακά σεμινάριο για την αντιμετώπιση χειραγωγημένων αγώνων και στοιχηματικής απάτης που διοργάνωσε η εταιρεία sportradar, καθώς και σεμινάριο κανόνων διαιτησίας.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11:00.»

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Καλή ΑΕΚ, κακός Άρης, άνετη νίκη (videos)

Τα στατιστικά της ΑΕΚ στον 1ο γύρο των play off

Έπιασε τον Χόκαν Σάντμπεργκ ο Πόνσε

Η γιορτή για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ (video)