Χωρίς Χιντ - Βασιλαντωνόπουλο κόντρα στον Παναιτωλικό

Προπόνηση ΑΕΚ
Ολοκλήρωσαν την μίνι προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό το απόγευμα της Τετάρτης (06/01, 17:15) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ξεπέρασε το πρόβλημα ο Μπακάκης και συμπεριλήφθηκε, επιστρέφει (από την τιμωρία του) ο Σάκ(χ)οφ. Εκτός έμειναν ο Χιντ, ο Βασιλαντωνόπουλος, ο Σιμάνσκι, ο Παουλίνιο και ο τιμωρημένος Κρίστιτσιτς. Αναλυτικά οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ:

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Μιτάι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Σε αυτήν συμμετείχαν κανονικά όλοι οι παίκτες της ομάδας, πλην των Ντάμιαν Σιμάνσκι και Παουλίνιο Μότα. Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (17:15) αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Μιτάι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Νέναντ Κρίστιτσιτς.»

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Καλή ΑΕΚ, κακός Άρης, άνετη νίκη (videos)

Τα στατιστικά της ΑΕΚ στον 1ο γύρο των play off

Έπιασε τον Χόκαν Σάντμπεργκ ο Πόνσε

Αυτές οι τάσεις αυτοκτονίας...