Χιμένεθ: Διαφωνώ με τον καλοκαιρινό σχεδιασμό της ΑΕΚ

Χιμένεθ
Την αντίθεσή του στον καλοκαιρινό σχεδιασμό των Ίβιτς - Καρέρα στην ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ. Η σχετική αναφορά του έγινε στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Nova την παραμονή του αγώνα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Άρη. Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός προπονητής για...

Τον καλοκαιρινό σχεδιασμό: «Προσωπικά, δεν συμφωνώ απόλυτα με τον σχεδιασμό που είχε γίνει στην ΑΕΚ, βέβαια αυτός που τον έκανε ίσως συμφωνούσε. Αν είναι να παίζεις με σχηματισμό 4-3-3, γιατί να χρειάζεσαι τόσους επιθετικούς; Θα πρέπει δυο από τους επιθετικούς σου να μείνουν στον πάγκο.

Σίγουρα υπάρχουν πολλές απόψεις για το θέμα αυτό, αλλά το βασικό είναι να κάνουμε ότι μπορούμε αυτή τη σεζόν και την επόμενη χρονιά να προχωρήσουμε με καλύτερο σχεδιασμό. Το πιο σημαντικό για έναν προπονητή δεν είναι να φτιάχνει εντεκάδα, αλλά να μπορεί να διαχειριστεί τα αποδυτήρια.

Φυσικά το θέμα είναι να παίρνει και αποτελέσματα. Αν καταφέρνει να συνδυάζει και τα δύο, τότε όλα καλά. Το ιδανικό είναι να έχει μία έτοιμη ομάδα και να υπάρξει ένας σωστός σχεδιασμός. Συνήθως πολλοί προπονητές σκέφτονται μόνο το παρόν, όμως το πιο σωστό είναι να σκέφτεσαι και το μέλλον.»

Το παιχνίδι της Πέμπτης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Άρη: «Όταν κερδίζεις, αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έχουμε πάρα πολλά μπροστά μας να βελτιώσουμε και τώρα απέναντι μας βρίσκεται ένας πολύ δυνατός αντίπαλος.

θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Πιστεύω ότι ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να δείξουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο πρωτάθλημα. Όμως το τι λέμε δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να δείξουμε ότι θέλουμε να βρισκόμαστε ψηλά.»

Την τέταρτη επιστροφή του στην ΑΕΚ: «Μιλάμε με τον κύριο Μελισσανίδη και με κάλεσε όταν χρειάστηκε. Εγώ δεν το σκέφτηκα πολύ, ήρθα σε μία ομάδα της οποίας είμαι φίλος. Δεν γεννήθηκα ΑΕΚ έγινα στην πορεία. Ο ίδιος γνωρίζει ότι θέλω το καλύτερο για την ομάδα όχι μόνο σήμερα, αλλά σκέφτομαι και το αύριο.»

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Πρέπει να βρω και τίτλο τώρα, ε;

Super League 2023-24 | Η στατιστική εικόνα της ΑΕΚ στα play off

Δεκατριάρι σε... ισοπαλίες!

Για τις (νέες) «κοτσάνες» του Λουτσέσκου...

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...