Η αποστολή για Ολυμπιακό

Προπόνηση ΑΕΚ
22 ποδοσφαιριστές επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ στην πρώτη αποστολή της νέας του (τέταρτης) θητείας στην ΑΕΚ. Η 22άδα για το ντέρμπι της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αποτελείται από τους:

Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Θεοχάρη, Μπακάκη, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνα, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Μαχαίρα, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνη, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Εκτός έμειναν ο Ντάμιαν Σιμάνσκι και ο Παουλίνιο Μότα που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, όπως και ο τιμωρημένος Γεβχέν Σά(κ)χοφ. Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει σχετικά:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Σε αυτήν συμμετείχαν όλοι οι παίκτες της ομάδας, πλην των Ντάμιαν Σιμάνσκι και Παουλίνιο Μότα. Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19:30) αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.»

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Τα στατιστικά της ΑΕΚ στον 1ο γύρο των play off

Καλή ΑΕΚ, κακός Άρης, άνετη νίκη (videos)

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Περί Κατίδη...