Η τελευταία επίσκεψη της ΑΕΚ στο "Βικελίδης" (video)

ΑΕΚ
Με αφορμή την σημερινή (14/01/2021, 19:30) αναμέτρηση στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ας θυμηθούμε την πλέον πρόσφατη επίσκεψη της ΑΕΚ στην έδρα του Άρη. Ήταν την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 για τα play off της Super League. Ο "δικέφαλος" είχε επικρατήσει με το εμφατικό 4-1 χάρη σε δύο τέρματα του Νέλσον Ολιβέιρα (24', 52') κι από ένα του Αντρέ Σιμόες (62') και του Ντάμιαν Σιμάνσκι (84').

Για τον Άρη είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μπρούνο Γκάμα (29'). Από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στις δύο ομάδες με κυριότερο την αλλαγή προπονητή και στους δύο πάγκους. Ας θυμηθούμε πως είχε διαμορφωθεί το τελικό 1-4 στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη...



Άρης (Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Ματίγια, Λούκας Σάσα (77' Μπακούτσης), Μαρτίνες, Μαντσίνι, Μπρούνο Γκάμα, Διαμαντόπουλος.

ΑΕΚ (Καρέρα): Μπάρκας, Λόπεζ, Τσιγκρίνσκι (81' Οικονόμου), Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρστίτσιτς, Βέρντε (61' Αλμπανης), Σιμόες (81' Σαμπανάτζοβιτς), Μάνταλος (73' Σιμάνσκι), Λιβάγια, Ολιβέιρα (73' Αραούχο).

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

ΚΑΕ ΑΕΚ: Περαστικά κυρία Πέπη

Νίκη επί του Άρη και (επί) των... ημίψηλων παραγόντων!

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Με κεκτημένη ταχύτητα από το «Βικελίδης» (videos)

Ο τελικός, των τελικών, ω... τελικέ!