Ανσαριφάρντ: Είμαστε χαρούμενοι με την νίκη

Η 11άδα της ΑΕΚ στην Λαμία
Ήταν ο "χρυσός" σκόρερ της ΑΕΚ στην εκτός έδρας νίκη επί της Λαμίας φθάνοντας τα οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα (είναι τρίτος σκόρερ πίσω από Ελ Αραμπί και Μπαράλες). Μετά το φινάλε του αγώνα στο "Αθανάσιος Διάκος" ο διεθνής Ιρανός φορ μίλησε στην κάμερα της Nova για...

Την επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα και το τέρμα που πέτυχε:

«Όλοι είμαστε χαρούμενοι με την νίκη. Θέλαμε να κερδίσουμε. Χαίρομαι που σκόραρα και που έπαιξα. Είναι αλήθεια πως είχα πει ότι θα προσπαθήσω να σκοράρω. Μπορεί να χάσεις τα πιο… χαζά γκολ και να βάλεις άλλες φορές φανταστικά γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και η ομορφιά του. Όταν βρίσκομαι μέσα στην περιοχή και είμαι πλάτη, προσπαθώ να γυρίσω και να το τελειώσω. Μπορεί να το κρίνουν το γκολ κι άλλοι επιθετικοί, αλλά προσωπικά πιστεύω δεν ήταν εύκολο.»

Την βελτίωση της ΑΕΚ αμυντικά και το "μηδέν" παθητικό σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια:

«Νομίζω ότι είμαστε όλοι χαρούμε που πετύχαμε γκολ και κερδίσαμε. Στα προηγούμενα ματς δεχόμασταν πολλά γκολ. Τώρα και… μισό γκολ να πετύχουμε, εφόσον κερδίζουμε είμαστε χαρούμενοι.»

Το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη που ακολουθεί την προσεχή Πέμπτη:

«Το πλέον σημαντικό είναι το επόμενο ματς. Θα πάμε να κερδίσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Θα μπούμε μέσα να το παλέψουμε, να έχουμε και λίγο τύχη και θα τα καταφέρουμε.»

Το αν θα σκοράρει πάλι:

«Πρέπει να δούμε αν θα παίξω. Είναι νωρίς. Δεν μπορώ να πω κάτι.»

Τον κορωνοϊό και τις σκέψεις του για την πανδημία και κατά πόσο επηρεάζονται οι ποδοσφαιριστές:

«Δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά όλος ο κόσμος έχει επηρεαστεί απ’ την κατάσταση. Ο κόσμος πρέπει να προσέξει όπως λένε οι ειδικοί. Όταν κολλήσει ένας ποδοσφαιριστής, η απόδοσή του δεν θα είναι η κατάλληλη όταν επιστρέψει. Μπορεί και να... κολλήσει άλλους συμπαίκτες του. Αυτό μας αγχώνει. Πρέπει να ακολουθούμε το πρωτόκολλο για να προστατευτούμε όλοι.»

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Καλή ΑΕΚ, κακός Άρης, άνετη νίκη (videos)

Τα στατιστικά της ΑΕΚ στον 1ο γύρο των play off

Έπιασε τον Χόκαν Σάντμπεργκ ο Πόνσε

Η γιορτή για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ (video)