Λαμία - ΑΕΚ: Οι... πρώην

Πανηγυρισμοί παικτών Λαμίας
Λαμία και ΑΕΚ θα τεθούν αντιμέτωποι το βράδυ (11/01, 19:30) στην αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Στο ΔΑΚ Λαμίας "Αθανάσιος Διάκος" ο "δικέφαλος" θα βρει απέναντί του δύο πρώην και δύο νυν ποδοσφαιριστές (του):

Άνταμ Τζανετόπουλος
Βαλεντίνος Βλάχος
Κωνσταντίνος Σταμούλης
Μίλος Ντέλετιτς

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος ήταν ένα από τα project της ΑΕΚ που δεν της "βγήκαν". Ανήκε στην φουρνιά ποδοσφαιριστών της ανόδου στην Super League. Στην μεγάλη κατηγορία αγωνίσθηκε με την ΑΕΚ τις σεζόν 2015-16 (13 συμμετοχές), 2016-17 (χωρίς συμμετοχή στο πρωτάθλημα) και 2017-18 (μία συμμετοχή). Αυτό που μένει βέβαια ήταν η εμφάνισή του στην Ιταλία κόντρα στην Μίλαν για το Europa League. Κάποιες σεζόν δόθηκε δανεικός (σε Ηρακλή και Λαμία) ώσπου έμεινε ελεύθερος. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός (και ανασταλτικός χαφ ενίοτε) βρίσκεται (ξανά) στην Λαμία από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Παρόμοια περίπτωση και ο Βαλεντίνος Βλάχος, θεωρήθηκε καλή περίπτωση που δεν "βγήκε". Ο 29χρονος ακραίος αμυντικός αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το 2012 (σε ηλικία είκοσι ετών) κι αγωνίσθηκε για μία σεζόν καταγράφοντας 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Από φέτος ανήκει στην Λαμία με δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα ως αλλαγή (34 λεπτά κόντρα στον Άρη και 23 απέναντι στον ΟΦΗ).

Ο Κώστας Σταμούλης είναι είκοσι (20) ετών. Ανήκει στην ΑΕΚ (έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2023) κι αγωνίζεται στην Λαμία με την μορφή δανεισμού καθώς θεωρήθηκε ότι με την παρουσία των Μπακάκη, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλου και Ραντόνια δεν θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής. Μέχρι τώρα δεν έχει καταγράψει συμμετοχή σε παιχνίδι της Super League (και με τις δύο ομάδες).

Ο Μίλος Ντέλετιτς συστήθηκε στο Ελληνικό φίλαθλο κοινό μέσω της ΑΕΛ. Η ΑΕΚ τον απέκτησε την 1η Ιουλίου 2019 (με τριετές συμβόλαιο) και τον δάνεισε (τον Ιανουάριο του 2020) στον Αστέρα Τρίπολης. Έβγαλε την σεζόν 2019-20 με 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τρία γκολ (και με τις δύο ομάδες). Τον περασμένο Οκτώβριο ακολούθησε και νέος δανεισμός για τον Σέρβο μεσοεπιθετικό, η Λαμία, την φανέλα της οποίας έχει φορέσει εννέα φορές μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα με απολογισμό ένα τέρμα.

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Νίκη επί του Άρη και (επί) των... ημίψηλων παραγόντων!

ΚΑΕ ΑΕΚ: Περαστικά κυρία Πέπη

Ο τελικός, των τελικών, ω... τελικέ!

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός