Πόλο: Οι προτάσεις της ΑΕΚ στην ΚΟΕ

Σκουφάκι πόλο
Δυναμικά εκπροσωπήθηκε η ΑΕΚ στην τηλεδιάσκεψη της ομοσπονδίας (ΚΟΕ) σχετικά με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων πόλο Α1 Ανδρών και Α' Εθνικής Γυναικών. Το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών προγραμματίζεται να επαναρχίσει στις 10 Φεβρουαρίου, ενώ το αντίστοιχο της Α1 Ανδρών την δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου. Ο "δικέφαλος" εστίασε σε οικονομικά και πρακτικής φύσεως θέματα. Η ενημέρωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ αναφέρει σχετικά:
«Πραγματοποιήθηκε χθες (12/01) τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων των ομάδων Πόλο Ανδρών και Γυναικών με τους Υπεύθυνους του Αθλήματος στην ΚΟΕ με σκοπό να αποφασιστεί η συνέχιση και η ολοκλήρωση των διοργανώσεων.

Η ΑΕΚ κατέθεσε πολύ συγκεκριμένες προτάσεις για την εκλογίκευση των επιπρόσθετων εξόδων για την διεξαγωγή COVID test και επαναπροσδιορισμού των δαπανών, ειδικά στα συμβόλαια των ξένων παικτών.

Παράλληλα, τα προβλήματα σε πολλά κολυμβητήρια, όπως και σε αυτό της Γλυφάδας, λόγω του μεγάλου κόστους συντήρησης και με τις Ακαδημίες των ομάδων κλειστές, έχουν οδηγήσει όλα τα τμήματα να περιφέρονται σαν νομάδες από γήπεδο σε γήπεδο εκτοξεύοντας τα κόστη.

Μετά από εκτενείς συζητήσεις και τοποθέτηση πολλών και διαφόρων απόψεων, αποφασίστηκε ομόφωνα, το μεν πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών να επανεκκινήσει στις 10 Φεβρουαρίου, ενώ το αντίστοιχο της Α1 Ανδρών, τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου, με τελική ημερομηνία ολοκλήρωσής του στις 26 Μαΐου.»

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Περί Κατίδη...

Η στατιστική απεικόνιση της τριάρας στην Κηφισιά

Νίκη επί του Άρη και (επί) των... ημίψηλων παραγόντων!