Στην κορυφαία 11άδα ο Καρίμ

ΑΕΚ (γκολ στην Λαμία)
Στην κορυφαία ενδεκάδα της 16ης αγωνιστικής φιγουράρει το όνομα του "χρυσού" σκόρερ της ΑΕΚ στην Λαμία, Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο διεθνής Ιρανός φορ του "δικεφάλου" αγωνίσθηκε για 63 λεπτά στο ΔΑΚ Λαμίας "Αθανάσιος Διάκος" την περασμένη Δευτέρα.

Πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 9ο λεπτό είχε δοκάρι λίγο αργότερα (21') με κεφαλιά. Ο Ανσαριφάρντ είχε ένα γκολ κι ένα δοκάρι σε μόλις τρεις τελικές προσπάθειες (ένα σουτ εντός πειροχής, ένα εκτός και μία κεφαλιά). Η στατιστική του εικόνα στην Λαμία είχε ακόμη μία πάσα, τέσσερα λάθη, δύο κλεψίματα, μία επέμβαση.

Υπέπεσε σε δύο φάουλ, κέρδισε ένα. Αναλυτικότερα, η καλύτερη ενδεκάδα της 11ης αγωνιστικής, σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή, αποτελείται από ποδοσφαιριστές δέκα διαφορετικών ομάδων. Μοναδική ομάδα που έχει δύο ποδοσφαιριστές είναι ο ΠΑΟΚ με τον Ίνγκασον και τον Σβαμπ.

Οι υπόλοιποι εννέα που συμπληρώνουν την καλύτερη ενδεκάδα 16ης αγωνιστικής είναι οι Βάτερμαν (ΟΦΗ), Εραμούσπε (ΠΑΣ Γιάννινα), Γκαλβάο (Ατρόμητος Αθηνών), Κιάκος (Βόλος), Ταχάρ (Παναιτωλικός), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Μπαράλες (Αστέρας Τρίπολης), Καρλίτος (Παναθηναϊκός) και Ανσαριφάρντ (ΑΕΚ). Η καλύτερη ενδεκάδα της εκάστοτε αγωνιστικής του πρωταθλήματος προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα και τα επίσημα στοιχεία της διοργανώτριας Super League.

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Καλή ΑΕΚ, κακός Άρης, άνετη νίκη (videos)

Τα στατιστικά της ΑΕΚ στον 1ο γύρο των play off

Έπιασε τον Χόκαν Σάντμπεργκ ο Πόνσε

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός