Καλή επιτυχία στο μουντιάλ Φερνάντο - Και τώρα, τι;

Fernando Santos
Όταν "έσκασε" η είδηση του (έντονου) ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Φερνάντο Σάντος κράτησα μικρό καλάθι, παρά την βεβαιότητα που έδειχνε να "ξεπηδάει" από τα ρεπορτάζ. Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε η (σχεδόν) βεβαιότητα που έβγαινε ότι η ΑΕΚ είχε πιθανότητες ακόμη και αν η Πορτογαλία περνούσε στην τελική φάση του μουντιάλ!

Πως το εννοούσαν άραγε; Ότι ο Σάντος μετά την πρόκριση θα υπέβαλε την παραίτησή του (χάνοντας την δυνατότητα να παραβρεθεί στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη) ή ότι θα αναλάμβανε (και) την ΑΕΚ από κοινού με την Πορτογαλία; Δεν ξέρω.

Αυτό που ξέρω είναι ότι ο (αγαπημένος μου) Φερνάντο θα βρίσκεται σε μία ακόμη σπουδαία διοργάνωση και η ΑΕΚ (ελπίζω ότι) "τρέχει" για την πρώτη εναλλακτική για το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Ανυπομονώ για την επόμενη ημέρα στον πάγκο της ΑΕΚ, χωρίς να μπορώ να κατασταλάξω για το αν θα έπρεπε να έχω μεγάλες προσδοκίες.

Βλέπετε η σχέση της ΑΕΚ με το θέμα "προπονητής" από την ημέρα που επέστρεψε στην Super League δεν αφήνει (πολλά) περιθώρια για αισιοδοξία. Από την άλλη όμως... ΑΕΚ είσαι και στην ΑΕΚ δεν πλήττεις ποτέ! Ψέματα;

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Καλή συνέχεια Ezequiel (Ponce)

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Super League 2023-2024 | Η ανασκόπηση της ΑΕΚ

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Αγαπητοί managers...