Καλή επιτυχία Νίκο...

Στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης θα φιλοξενηθεί από τον Αστέρα Βλαχιώτη το μεσημέρι του Σαββάτου (05/03, 14:45) η ΑΕΚ Β στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League 2 (Νότιος όμιλος). Το συγκεκριμένο παιχνίδι παρουσιάζει μία ιδιαιτερότητα για την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ, καθώς θα είναι το πρώτο (στην -σύντομη έστω- ιστορία της) με άλλον προπονητή στον πάγκο.

Μέχρι τώρα στα επίσημα παιχνίδια τεχνικός της ΑΕΚ Β (από την ημέρα που δημιουργήθηκε) ήταν ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Πλέον με την "προαγωγή" του στην μεγάλη ομάδα το τιμόνι ανέλαβε ο Νίκος Παναγιωτάρας (με τον Μιχάλη Παυλή στο πλευρό του).

Ο Παναγιωτάρας διατέλεσε και πρώτος προπονητής της μεγάλης ομάδας της ΑΕΚ (αμέσως μετά την κατάκτηση του κυπέλλου το 2016 όταν δεν μπορούσε να συνεχίσει ο Μανωλάς). Μάλιστα -αν δεν με απατά η μνήμη- ήταν αυτός που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον Γαλανόπουλο σε παιχνίδι της ΑΕΚ.

Το βιογραφικό του σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ο Νίκος Παναγιωτάρας είναι γεννημένος στις 28/07/1972 και ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο αρχικά ως ποδοσφαιριστής (σε Πανιώνιο, Δόξα Βύρωνα, Εθνικό Αστέρα, Ηλυσιακό, Εθνικό, Μαρκό, Ατρόμητο, Φωστήρας, Χαϊδάρι, Χαραυγιακό, Θρίαμβο) και στη συνέχεια ως πρώτος προπονητής σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών, αλλά και ως βοηθός προπονητή στην πρώτη και δεύτερη ομάδα του Πανιωνίου.

Από το 2014 έως το 2017 ήταν στην ΑΕΚ, αρχικά ως βοηθός του Στέλιου Μανωλά στην Κ20 και στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα, όταν κατακτήθηκε το Κύπελλο του 2016.

Αμέσως μετά ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας σε πέντε αγώνες στα Play Offs του 2015-16 και επέστρεψε στην Κ20 για όλη τη σεζόν 2016-17, πριν επιστρέψει στην πρώτη ομάδα ως βοηθός προπονητή.

Από την 1η Μαρτίου 2022 είναι προπονητής της ΑΕΚ Β. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro.


Το νέο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ Β

Προπονητής: Νίκος Παναγιωτάρας
Άμεσος συνεργάτης: Μιχάλης Παυλής
Προπονητής τερματοφυλάκων: Διονύσης Χιώτης
Γυμναστές: Ανδρέας Φουσέκης, Ιγνάτιος Σακελλαρίδης
Αναλυτής απόδοσης: Στράτος Παρούσης

Ο Νίκος Παναγιωτάρας αναλαμβάνει μία "στρωμένη" και καλοδουλεμένη (από τον Οφρυδόπουλο) ομάδα τόσο ανασταλτικά, όσο και οργανωτικά. Σε 19 αναμετρήσεις πρωταθλήματος (Super League 2) η δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ έχει 33 βαθμούς (απέχει οκτώ από την κορυφή, αλλά έχει και παιχνίδι λιγότερο) που μεταφράζονται σε 9 νίκες, 6 ισοπαλίες, 4 ήττες με τέρματα 17 υπέρ και μόλις 11 κατά.

Η πρώτη αποστολή του Νίκου Παναγιωτάρα στην ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Αγγελόπουλος, Αρβανίτης, Κάτσικας, Λάτσι, Παρράς, Μιτάι, Ραντόνια, Μπούσης, Γιαννούτσος, Ρουκουνάκης, Κορομηλάς, Μουστακόπουλος, Γερολέμου, Γεωργέας, Κοσίδης, Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία, Γκολφίνος, Ιατρούδης.

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Καλή ΑΕΚ, κακός Άρης, άνετη νίκη (videos)

Τα στατιστικά της ΑΕΚ στον 1ο γύρο των play off

Έπιασε τον Χόκαν Σάντμπεργκ ο Πόνσε

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός