Εβδομάδα προπονητή και Τούμπας

Ματίας Αλμέιδα
Ξαναμπαίνουμε σε εβδομάδα αγωνιστικού ρυθμού μετά την (αναγκαστική) διακοπή λόγω Πάσχα. Το ενδιαφέρον στον πλανήτη ΑΕΚ στρέφεται παράλληλα σε δύο διαφορετικά μέτωπα. Στο βραχυπρόθεσμο (Ευρωπαϊκό εισιτήριο) και στο μακροπρόθεσμο (η νέα σεζόν, ο σχεδιασμός της οποίας αρχίζει με την συμφωνία με προπονητή).

➢ Ως προς το δεύτερο δεν έχω (και δεν θέλω) να σχολιάσω κάτι (ακόμη). Παρότι είναι (πολυ)αγαπημένο θέμα μεταξύ των φιλάθλων η ονοματολογία (προπονητών - ποδοσφαιριστών) δεν μου κινεί το ενδιαφέρον. Μίλησε με τον δείνα, έχει στο στόχαστρο τον τάδε και όλα τα συναφή. Μόλις "κλείσει" ο "εκλεκτός" εδώ θα είμαστε να τον καλωσορίσουμε, να τον δούμε και να τον κρίνουμε. Μέχρι τότε δεν δίνω βάση σε όσα λέγονται - γράφονται. Πάντως η περίπτωση του Ματίας Αλμέιδα δείχνει να έχει "κλειδώσει".

➢ Στα αγωνιστικά υπάρχει στον ορίζοντα το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Ίσως είναι νωρίς για να προδικάσουμε οτιδήποτε με δεδομένο ότι η ομάδα της συμπρωτεύουσας έχει μπροστά της μία απείρως πιο σημαντική πρόκληση, αυτήν της πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Αγωνιστικά πάντως δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να μας κάνει να αισιοδοξούμε με βάση την εικόνα της ΑΕΚ (παρότι προέρχεται από την πρώτη της νίκη στα play off) ιδιαίτερα στα ντέρμπι.

➢ Τρίτο (αλλά όχι τελευταίο και καταϊδρωμένο) η τελευταία αγωνιστική πράξη της ΑΕΚ Β στο πρωτάθλημα της Super League 2. Το μεσημέρι (Τετάρτη 27/04, 15:30) υποδέχεται την Κηφισιά στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής. Την τελευταία (34η) οι παίκτες του Νίκου Παναγιωτάρα έχουν ρεπό. Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα κάνουμε ειδική αναφορά - απολογισμό στο πολύ ενδιαφέρον project.

ΥΓ. Γράφαμε μετά την νίκη στα Ιωάννινα για το υπέροχο (και σε δημιουργία και σε εκτέλεση) τέρμα του Άγγελου Ρότα. Την ίδια άποψη είχε και η πλειοψηφία των φιλάθλων που πήρε μέρος στον σχετικό διαγωνισμό της Super League και το ανέδειξε κορυφαίο γκολ της αγωνιστικής με το υψηλό ποσοστό 54,35%.

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

ΚΑΕ ΑΕΚ: Περαστικά κυρία Πέπη

Νίκη επί του Άρη και (επί) των... ημίψηλων παραγόντων!

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Με κεκτημένη ταχύτητα από το «Βικελίδης» (videos)

Ο τελικός, των τελικών, ω... τελικέ!