Καλωσορίσματα, αποχαιρετισμοί, διαρκείας και μεταγραφολογία

Γήπεδο ΑΕΚ
Κοντά ένας μήνας πέρασε από την προηγούμενη ανάρτηση - άρθρο (ελπίζω το επόμενο να μην αργήσει τόσο). Στο διάστημα αυτό έγιναν "κοσμογονικές" αλλαγές στην ΑΕΚ. Σε επίπεδο στελεχών (μέχρι τώρα) και όχι στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι (ποδοσφαιριστές).

Τα καλωσορίσματα


Στις 20 Μαΐου καλωσορίσαμε τον Ματίας Αλμέιδα και το επιτελείο του. Ακολούθησε η ανακοίνωση του νέου τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, Ράντεκ Κουχάρσκι (εκ Πολωνίας ορμώμενος). Ο (πολύ αγαπητός) Μπρούνο Άλβες είναι ο νέος Αθλητικός Διευθυντής της ΑΕΚ και ο Δημήτρης Ναλιτζής ο νέος team manager. Καλωσορίσατε όλοι, σας εύχομαι επιτυχίες και υγεία.

Αποχαιρετισμοί


Σε αγωνιστικό επίπεδο μόνο ένας από αυτούς που "κυκλοφορούν" ειδησεογραφικά ως "κομμένοι" από τον Αλμέιδα άλλαξε ομάδα. Πρόκειται για τον Στράτο Σβάρνα που θα συνεχίσει (ως δανεικός) στην Πολωνία. Καλή επιτυχία Στράτο, την δικαιούσαι και την αξίζεις. Παράλληλα αποχώρησαν ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια έληξαν και δεν ανανεώθηκαν: Σιμόες, για τον οποίο πιστεύω ότι έπρεπε να παραμείνει και Σάκχοφ. Έφυγε και ο Κριχόβιακ επειδή ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του.

Μεταγραφολογία


Στα μεταγραφικά υπάρχει σιγή ιχθύος. "Βγήκαν" κάποια ονόματα στην επιφάνεια (αν πραγματικά ενδιαφέρουν ή όχι είναι άλλο θέμα) όπως γίνεται σε κάθε μεταγραφική περίοδο, αλλά τίποτα δεδομένο δεν υπάρχει, με τους φιλάθλους να μουρμουρίζουν και να γκρινιάζουν περί καθυστέρησης και όλα τα συναφή. Παρά τα όσα γράφθηκαν ή ειπώθηκαν θεωρούσα δεδομένη την όποια καθυστέρηση στα μεταγραφικά. Με νέο προπονητή και νέο τεχνικό διευθυντή ο προγραμματισμός ξεκινά από την αρχή. Αυτό σημαίνει extra χρόνος. Πόσος; Θα δείξει...

Διαρκείας


Υπάρχει και το ζήτημα με τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν της επιστροφής στο "σπίτι" μας που έχει ξεσηκώσει μεγάλο κουρνιαχτό στις ιστοσελίδες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της τιμολογιακής πολιτικής της ΠΑΕ. Κρατώ (επί του παρόντος) απόσταση και αναμένω τις εξελίξεις.

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Περί Κατίδη...

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Η στατιστική απεικόνιση της νίκης στην Λαμία

Δείτε όλα τα γκολ της ΑΕΚ στο περσινό πρωτάθλημα