Αποχαιρετούμε Γιαννούτσο, Μπάμπη και Μπούση

Γιαννούτσος, Μπάμπης, Μπούσης
Τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Β (ο Γιώργος Γιαννούτσος, ο Πάρης Μπάμπης και ο Μιχάλης Μπούσης) αποτελούν παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας καθώς ολοκληρώθηκαν χθες (30 Ιουνίου) τα συμβόλαιά τους και δεν ανανεώθηκαν, κάτι που -προφανώς- αποτελεί εισήγηση του τεχνικού της δεύτερης ομάδας της ΑΕΚ, Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Το "διαζύγιο" ανακοίνωσε η ΠΑΕ κάπως έτσι:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Γιαννούτσο, Πάρη Μπάμπη και Μιχάλη Μπούση, των οποίων τα συμβόλαια έληξαν στις 30 Ιουνίου 2022. Τρεις πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, τρία εξαιρετικά παιδιά που η ΑΕΚ τα είχε στην αγκαλιά της από τα πρώτα τους βήματα, θα συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους διαδρομή χωρίς να φορούν τα κιτρινόμαυρα, αλλά με "πυξίδα" τις αθλητικές αρχές που έλαβαν ως μέλη της μεγάλης ενωσίτικης οικογένειας. Καλή συνέχεια στην καριέρα τους.»

Γιώργος Γιαννούτσος: Αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και αριστερός στόπερ. Είναι γεννημένος στις 16 Ιουλίου του 1998 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στα Ψαχνά Ευβοίας. Εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ το 2011 και βρέθηκε στην πρώτη ομάδα το 2016, αγωνιζόμενος συνολικά σε εννέα αγώνες έως και το 2020. Δόθηκε δανεικός στην Αλκή Ορόκλινη (Β' Κατηγορία Κύπρου) το 2019-2020 και στην Επισκοπή το 2020-21. Επέστρεψε στην ΑΕΚ για να ενταχθεί στην ΑΕΚ Β, της οποίας ήταν ο αρχηγός. Έχει συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας U21.

Πάρης Μπάμπης: Ο Πάρης Μπάμπης γεννήθηκε στις 17/07/1999 στην Αθήνα και μεταπήδησε στην Ακαδημία της ΑΕΚ από την Αναγέννηση Πετρούπολης το 2013. Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και έχει διατελέσει διεθνής με την Εθνική Ομάδα Κ15. Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ το 2018 και αγωνίστηκε σε δύο αγώνες Κυπέλλου. Ακολούθησαν τρεις δανεισμοί σε Απόλλωνα Πόντου, Καλαμάτα και Πλατανιά και επέστρεψε για ένταξη στην ΑΕΚ Β το 2021.

Μιχάλης Μπούσης: Ο Μιχάλης Μπούσης είναι γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου 1999 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και αριστερός μπακ. Εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ το 2013 και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στις 27/6/2018. Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός σε Εργοτέλη και Απόλλωνα Λάρισας και το 2021 εντάχθηκε στην ΑΕΚ Β. Είναι διεθνής με την Εθνική U19. Εχει ύψος 1,79 και βάρος 80 κιλά.

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Περί Κατίδη...

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Η στατιστική απεικόνιση της νίκης στην Λαμία

Δείτε όλα τα γκολ της ΑΕΚ στο περσινό πρωτάθλημα