Ευχάριστα νέα με Γαλανόπουλο - Καλή τύχη Μουαμέρ

Κώστας Γαλανόπουλος
Είχαν ακουστεί πολλά. Κυρίως για τον λόγο που δεν ακολούθησε την αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία όπου γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Τελικά ο Κώστας Γαλανόπουλος επέκτεινε την συνεργασία του με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και μένει να δούμε πως (δηλαδή αν θα πιάσει τα παλιά στάνταρ και θα συνεχισθεί η εξέλιξή του από εκεί που σταμάτησε) θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά την πολύμηνη απουσία του. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με τον Κώστα Γαλανόπουλο έως το καλοκαίρι του 2024. Ο διεθνής Έλληνας μέσος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα στις 31 Μαΐου 2016, στο παιχνίδι των Play Offs με τον Πανιώνιο, ενώ τη σεζόν 2017-18 έγινε ο νεαρότερος πρωταθλητής Ελλάδας με την ΑΕΚ μεταπολεμικά. Μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί συνολικά σε 134 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 10 φορές και βγάζοντας δύο ασίστ.»

Έπειτα από την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Κώστας Γαλανόπουλος τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ (aekfc.gr):

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση του συμβολαίου μου με την ΑΕΚ. Τώρα δεν είναι ώρα για περισσότερα λόγια. Είναι ώρα για απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.»

Στην Κύπρο (Πάφος) ο Τάνκοβιτς

Στην Κύπρο βρίσκεται το άμεσο ποδοσφαιρικό μέλλον του Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Η Πάφος τον απέκτησε από την ΑΕΚ με την μορφή της συνιδιοκτησίας (δηλαδή η ΑΕΚ διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή). Η Κυπριακή ομάδα τον υποδέχθηκε κάπως έτσι:

«Η Πάφος FC ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου, διεθνή Σουηδού ποδοσφαιριστή Muamer Tanković. Ο Muamer Tanković, 27 ετών (22/02/1995) αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης αλλά μπορεί να αναπτυχθεί και στην δεξιά πτέρυγα αλλά και ως μέσο-επιθετικός.

Ξεκίνησε την καριέρα του στις ομάδες υποδομής της IFK Norrköping. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Fulham FC φτάνοντας μέχρι την Α’ ομάδα αγωνιζόμενος στην Premier League Αγγλίας. Επόμενος σταθμός του η AZ Alkmaar στην κορυφαία κατηγορία της Ολλανδίας και στη συνέχεια η Hammarby IF Σουηδίας.

Τελευταίος σταθμός του η Α.Ε.Κ. Αθηνών στη Super League Ελλάδος. Ο Tanković αγωνίστηκε σε όλες τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων της Σουηδίας και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα ανδρών, ενώ έχει αγωνιστεί και με την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του.

Διαθέτει τεράστια εμπειρία στα Ευρωπαϊκά γήπεδα και έχει αγωνιστεί σε όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA, καθώς και στο Euro 2020. Έχει αγωνιστεί σε συνολικά 284 αγώνες σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις έχοντας στο ενεργητικό του 87 τέρματα και 45 τελικές πάσες. Καλωσορίζουμε τον Muamer στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.
»

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Νίκη επί του Άρη και (επί) των... ημίψηλων παραγόντων!

ΚΑΕ ΑΕΚ: Περαστικά κυρία Πέπη

Ο τελικός, των τελικών, ω... τελικέ!

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός