Με Γαλανόπουλο ξεκίνησε η ΑΕΚ Β

ΑΕΚ Β
Μετά την πρώτη ομάδα ήρθε η σειρά και της δεύτερης (ΑΕΚ Β) να ξεκινήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία εν όψει των υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα Super League 2, το οποίο αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου. Η "πρώτη" έγινε το πρωί της Δευτέρας (25/07) στα Σπάτα, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στην Πορταριά του Πηλίου από τις 2 έως τις 12 Αυγούστου.

Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας λαμβάνει μέρος και ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της ΑΕΚ Β μέχρι να επιστρέψει από την Ολλανδία η πρώτη ομάδα και να ενσωματωθεί σε αυτήν. Ευελπιστούμε το καλό έργο που έγινε πέρυσι (με μία ομάδα, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών της ήταν σωστή τακτικά, γνωρίζοντας τι ζητά στο γήπεδο) να συνεχισθεί και φέτος και οι βάσεις - θεμέλια που μπήκαν να μας οδηγήσουν όχι μόνο στο ισόγειο, αλλά και στον πρώτο όροφο του οικοδομήματος του προθαλάμου της μεγάλης ομάδας.


Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει σχετικά:

«Την πρώτη της προπόνηση εν όψει της σεζόν 2022-23 της Super League 2 έκανε η ΑΕΚ Β σήμερα το πρωί στα Σπάτα. Ο προπονητής Σωκράτης Οφρυδόπουλος, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μπήκαν στο γήπεδο και άρχισαν δουλειά, η οποία θα συνεχιστεί με καθημερινές προπονήσεις όλη την εβδομάδα, ενώ θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πορταριά του Πηλίου στο διάστημα 2-12 Αυγούστου.

Η έναρξη του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 11 Σεπτεμβρίου. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Ηλίας Ατματσίδης καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες, τονίζοντας παράλληλα και το μέγεθος της ευθύνης όλων των μελών της ομάδας να εκπροσωπούν έναν σύλλογο όπως η ΑΕΚ.

Ακολούθησε προπόνηση περίπου μίας ώρας, στην οποία συμμετείχε και ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της ΑΕΚ Β μέχρι να επιστρέψει από την Ολλανδία η πρώτη ομάδα και να ενσωματωθεί σε αυτήν.

Νέο πρόσωπο στο τεχνικό επιτελείο είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, ενώ στο ιατρικό επιτελείο προστέθηκε ο φυσιοθεραπευτής Αλέξης Ασπρογιάννης που μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ.
»

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Περί Κατίδη...

Η στατιστική απεικόνιση της νίκης στην Λαμία

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Δείτε όλα τα γκολ της ΑΕΚ στο περσινό πρωτάθλημα