Περί Μισελέν - Χρειάζεται η ΑΕΚ δεξί μπακ;

Κλεμάν Μισελέν
Ήρθε το προηγούμενο καλοκαίρι μετά από δύο "γεμάτες" σεζόν με την Λανς, στις οποίες κατέγραψε 54 εμφανίσεις. Μόλις 24 ετών, διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας (με την Κ19 πήρε και Ευρωπαϊκό τίτλο) και μέλος της Ολυμπιακής ποδοσφαιρικής ομάδας της χώρας του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο (με ενεργό ρόλο).

Έδειχνε ιδεατή περίπτωση, είχε όλο το πακέτο. Αγωνιστικά δεν έπεισε, παρότι πήρε ευκαιρίες (24 ματς έπαιξε πέρυσι με την ΑΕΚ). Θεωρήθηκε δεδομένο όμως ότι θα του δοθεί περαιτέρω χρόνος, μέσω της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κλεμάν Μισελέν δείχνει (μέχρι τώρα) να συνεχίζει από εκεί που... σταμάτησε πέρυσι. Κρίμα, καλή ηλικία, καλό βιογραφικό, έδειχνε (και βάσει χαρακτηριστικών, ήταν) καλή αγορά. Του συμβαίνει κάτι; Απλά δεν "κόλλησε" με την ομάδα και δεν αισθάνεται ως μέλος της "οικογένειας";

Ειλικρινά δεν ξέρω. Περιμένω να δω αν θα παραμείνει παίρνοντας νέα ευκαιρία ή αν θα κινηθεί μεταγραφικά και για δεξιοπόδαρο ακραίο αμυντικό η ΑΕΚ. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση του Ραντόνια που δείχνει καλά στοιχεία και ίσως προκριθεί για δεύτερη λύση. Το βιογραφικό του σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ο Κλεμάν Μισελέν γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 1997 στην πόλη Μονταμπάν της Γαλλίας. Σε ηλικία 10 ετών εντάχθηκε στην Ακαδημία της Τουλούζ, παίρνοντας "προαγωγή" αρχικά στην ομάδα Β του Γαλλικού κλαμπ και στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα, με την οποία έκανε ντεμπούτο στις 20 Σεπτεμβρίου 2016, σε παιχνίδι απέναντι στη Λιλ για το Γαλλικό πρωτάθλημα.

Στην επόμενη διετία πραγματοποίησε 21 επίσημες συμμετοχές με την Τουλούζ, ενώ το καλοκαίρι του 2018 δόθηκε ως δανεικός στην Αζαξιό, με την οποία αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια στη σεζόν 2018-19. Με την ολοκλήρωση του δανεισμού του υπέγραψε στην Λανς, με την φανέλα της οποίας την επόμενη διετία έπαιξε σε 54 ματς.

Ο Μισελέν υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U17, U18, U19 και U20 της χώρας του, όντας μέλος της U19 που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016 στο πλευρό του Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ συμμετείχε και στην Ολυμπιακή Ομάδα που εκπροσώπησε την Γαλλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καταγράφοντας 90λεπτες συμμετοχές στα παιχνίδια με Μεξικό, Νότια Αφρική και Ιαπωνία. Εντάχθηκε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2021, υπογράφοντας συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Περί Κατίδη...

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Η στατιστική απεικόνιση της νίκης στην Λαμία

Δείτε όλα τα γκολ της ΑΕΚ στο περσινό πρωτάθλημα