Εβδομάδα επιστροφών...

Όλοι στον ναό
Διανύουμε εβδομάδα επιστροφών! Επιστροφή των διεθνών μας που έχουν διασκορπισθεί στα... πέρατα της γης, επιστροφή στην αγωνιστική δράση μέσω του πρωταθλήματος που επαναρχίζει και (κυρίως) επιστροφή στο σπίτι μας μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες (παρά κάτι μήνες)!

Με την χρονική προοπτική των εγκαινίων τόσο κοντά μου φαίνεται εντελώς... δευτερεύον να κάνω οποιαδήποτε ποδοσφαιρική ανάλυση - συζήτηση ότι οτιδήποτε άλλο παρεμφερές. Η "λάμψη" της μεγάλης επιστροφής "σκεπάζει" και καλύπτει όλα τα υπόλοιπα.

Η (ιστορική) εκδήλωση των εγκαινίων και της (μεγάλης και πολυαναμενόμενης) επιστροφής λαμβάνει χώρα το βράδυ της προσεχούς Παρασκευής (30 Σεπτεμβρίου 2022, 20:00) και η ΑΕΚ διαβαίνει ένα κρίσιμο - κομβικό σταυροδρόμι για το μέλλον και την (βραχυπρόθεσμη - μακροπρόθεσμη) προοπτική της.

Δεν αρκεί βέβαια, αλλά αυτό είναι μία άλλη κουβέντα και (μάλλον) όχι της παρούσης. Η (για πολλούς και για μεγάλο χρονικό διάστημα ανέλπιδη) επιστροφή είναι γεγονός. Λίγα εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν για «να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση» που γράφει και ο Οδυσσέας Ελύτης (βλ. το ποίημα "Άξιον Εστί" που γράφτηκε το 1949)...

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου μήνα

Όλα τα γκολ του Levi Garcia στον πρώτο γύρο (video)

Ανασκόπηση 1ου γύρου: Στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες

Περίπατος (3-0) και συνεχίζουμε (πάμε... ντέρμπι)!

Super League 2022-23: Τα 23 γκολ της ΑΕΚ στον 1ο γύρο (video)

Η στατιστική απεικόνιση της νίκης στην Λαμία