Κάτι (πολύ) καλό (δείχνει να) δημιουργείται...

ΑΕΚ
Που να πρωτοεστιάσεις, που να (πρωτο)σταθείς και τι να πρωτοαναλύσεις και να πρωτοσχολιάσεις! Κυρίως τι να πεις ή τι να γράψεις που να μην έχει ειπωθεί - γραφτεί. Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που η ΑΕΚ ανεβάζει (ολοένα και περισσότερο) στροφές και εντυπωσιάζει.

Στο Αγρίνιο το έκανε στο πρώτο ημίχρονο (για την ακρίβεια στο πρώτο ημίωρο). Με τον Ιωνικό το έκανε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αλλά έπαιξε (σημαντικό) ρόλο ο παράγοντας έδρα (και μάλιστα το ιστορικό ματς της επιστροφής) και το ότι η ομάδα της Νίκαιας είναι ουραγός.

Πλέον το έκανε σε εκτός έδρας παιχνίδι και μάλιστα ντέρμπι. Εκεί που ο Ολυμπιακός ηττήθηκε και ο ΠΑΟΚ ήταν μάλλον τυχερός που έφυγε με τον βαθμό της (λευκής) ισοπαλίας. Εντυπωσιακή, επιβλητική και ισοπεδωτική η ΑΕΚ στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης" και πιθανότατα αδικείται από το τελικό σκορ (2-0). Και κάπου εκεί αρχίζουν οι... υπερβολές!

Ως κλασικοί Μεσόγειοι ενθουσιαζόμαστε εύκολα και απογοητευόμαστε εξίσου εύκολα. Τι για συγκρίσεις με το (ένδοξο) παρελθόν άκουσα - διάβασα. Τι για την καλύτερη ΑΕΚ των τελευταίων (πολλών) ετών. Τι για συγκρίσεις με την "χρυσή" περίοδο της δεκαετίας του ενενήντα.

Κυρίες και κύριοι λίγη εγκράτεια. Το ότι κάτι (πολύ) καλό (δείχνει να) δημιουργείται δεν αναιρεί το ότι βρισκόμαστε ακόμη μόλις στο πρώτο σκαλοπάτι. Υπάρχει (πολύ) δρόμος, πολλά σκαλιά ακόμη, για να ανέβουμε στην κορυφή.

Είμαστε σε καλό δρόμο; Έτσι δείχνει και μας χαροποιεί όλους αυτό. Όλα τα υπόλοιπα είναι απόρροια του ενθουσιασμού που προκαλεί η ΑΕΚ με όσα μας δείχνει στους αγωνιστικούς χώρους, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε τι βιώσαμε την προηγούμενη τετραετία.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν (ιδιαίτερα μετά το πρώτο τέταρτο). Όταν δεν υπάρχει υστερήσας και όταν σε μία κλίμακα αξιολόγησης από το ένα (1) έως το δέκα (10) δεν υπάρχει παίκτης της ΑΕΚ με βαθμό κάτω από επτά (7) η ανάλυση κάπου εκεί "κλείνει".

ΥΓ.1 Συνήθως ασχολούμαι με τα του οίκου μας, αλλά επτά (7) αγωνιστικές με πέντε (5) κερδισμένα πέναλτι και να βγάζεις ανακοίνωση κατά της διαιτησίας είναι κάπως... σουρεαλιστικό! Άδικο έχω;

ΥΓ.2 Διάβαζα σχόλια του τύπου "μήπως να κάτσει πάγκο ο Αραούχο" και άλλα τέτοια παρεμφερή επειδή δεν σκόραρε και κυρίως επειδή έχασε μία ευκαιρία από αυτές που λέμε ότι δεν χάνονται. Πείτε την αλήθεια, δεν είδατε το ματς, έτσι; Γιατί αν το είδατε και έχετε αυτή την άποψη (ή παρόμοια), λάθος άθλημα παρακολουθείτε. Ειδικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Σέρχιο ήταν εξαιρετικός και εκ των κορυφαίων!

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Καλή ΑΕΚ, κακός Άρης, άνετη νίκη (videos)

Τα στατιστικά της ΑΕΚ στον 1ο γύρο των play off

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Περί Κατίδη...