Πάτησε γκάζι στο 2ο ημίχρονο!

AEK
Πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για την ΑΕΚ (έκτη σερί αν συνυπολογίσουμε και το παιχνίδι του κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα), η οποία αγνοεί οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα από τις 10 Σεπτεμβρίου.

Στην Λιβαδειά η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Από το 46ο έως το 70ό λεπτό περίπου. Σε αυτό το χρονικό διάστημα σημειώθηκαν τα δύο τέρματα του Λιβάι Γκαρσία και "καθάρισε" η ΑΕΚ το παιχνίδι πηγαίνοντας σε "συντήρηση" το χρονικό διάστημα που απέμενε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση του συνόλου του Ματίας Αλμέιδα κυμάνθηκε από το μέτριο έως το συμβατικά καλό. Δεν απειλήθηκε, αλλά ουσιαστικά δεν απείλησε κιόλας.

Τι κρατάμε; Τα δύο γκολ του Λιβάι (για τον οποία ήθελα εδώ και πολύ καιρό να γράψω ένα άρθρο, θα το κάνω κάποια στιγμή, αν και θα είχε μεγαλύτερη αξία αν το έκανα τότε), την (μία ακόμη) ασίστ του Ελίασον, την εξαιρετική απόδοση του Γκατσίνοβιτς (τι έκανε σε εκείνη την φάση που έβγαλε σαραντάρα μπαλιά στον Μάνταλο!), τον Αραούχο που ήταν παντού (αν και καταλαβαίνω τις συζητήσεις που έχει ξεσηκώσει η αγωνιστική του παρουσία) και τον... διπλό ρόλο του Σιμάνσι.

Στο πρώτο ημίχρονο έμενε πίσω όταν η ΑΕΚ ήταν σε φάση δημιουργίας και επίθεσης μετατρεπόμενος σε τρίτο στόπερ, ενώ στο δεύτερο (ιδιαίτερα στο "καλό" διάστημα της ΑΕΚ) δεν οπισθοχωρούσε, αλλά μετείχε στην οργάνωση μοιράζοντας πάσες στο μισό γήπεδο του αντιπάλου.

Πιστεύω ότι και στις περιπτώσει δρούσε μετά από σχετική εντολή του Ματίας. Ακολουθεί το ντέρμπι των "δικεφάλων" το βράδυ της Κυριακής (30/10, 19:30). Δύσκολο ματς, χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε. Αλήθεια από πότε έχουμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ;

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Νίκη επί του Άρη και (επί) των... ημίψηλων παραγόντων!

ΚΑΕ ΑΕΚ: Περαστικά κυρία Πέπη

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Με κεκτημένη ταχύτητα από το «Βικελίδης» (videos)

Ο τελικός, των τελικών, ω... τελικέ!