Καλή συνέχεια Παναγιώτη (Τσιντώτα)

Παναγιώτης Τσιντώτας
Παρελθόν και τυπικά αποτελεί από το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ ο Παναγιώτης Τσιντώτας μετά από πεντέμισι χρόνια που φόρεσε τον "δικέφαλο". Το θέμα ήταν ούτως ή άλλως τυπικό καθώς από το περασμένο καλοκαίρι ο 29χρονος τερματοφύλακας δεν υπολογιζόταν και δεν μετείχε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Η ΠΑΕ ΑΕΚ τον αποχαιρετά κάπως έτσι:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Τσιντώτα. Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017 και ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Πρωτάθλημα του 2018. Συνολικά υπερασπίστηκε την «κιτρινόμαυρη» εστία σε 89 αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παναγιώτη, καλή συνέχεια στην καριέρα σου.»

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου του 1993 και τόπος καταγωγής του είναι η Κατερίνη.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες του Πιερικού και το 2011 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Το 2012 αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στην Super League στις 26 Απριλίου 2015 στην αναμέτρηση Λεβαδειακός - Ατρόμητος 2-1.

Κατά την διάρκεια παραμονής του στον Λεβαδειακό αγωνίστηκε 21 φορές σε πρωτάθλημα και κΚύπελλο. Έχει αγωνιστεί επίσης δύο φορές με την Εθνική Ελλάδος Κ19. Αποκτήθηκε από την ΑΕΚ τον Ιούνιο του 2017 και ήταν ο βασικός της τερματοφύλακας στα μισά από τα ματς του πρωταθλήματος 2017-18, το οποίο κατέκτησε η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Όχι μόνο βρήκε θέση βασικού στην πρώτη του σεζόν, αλλά κατέκτησε και τον πρώτο του τίτλο με την ΑΕΚ. Τον Αύγουστο του 2018 ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2023, το οποίο τελικά δεν θα εξαντλήσει. Ανεξάρτητα από την εικόνα και την άποψη που μπορεί να έχει ο καθένας για τις (όποιες) ικανότητες και τις (όποιες) αδυναμίες με τον Παναγιώτη μας συνδέει ένα πρωτάθλημα και αυτό δεν "σβήνει"...

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Καλή ΑΕΚ, κακός Άρης, άνετη νίκη (videos)

Τα στατιστικά της ΑΕΚ στον 1ο γύρο των play off

Έπιασε τον Χόκαν Σάντμπεργκ ο Πόνσε

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός