Περίπατος (3-0) και συνεχίζουμε (πάμε... ντέρμπι)!

Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος
Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες -μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη- επικρατώντας με 3-0 του ΟΦΗ εντός έδρας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Ήταν μία εύκολη και άνετη νίκη, η οποία ουσιαστικά κρίθηκε από το... 11ο λεπτό!

Η ΑΕΚ μπήκε (όπως το συνηθίζει) με το πόδι πατημένο στο γκάζι με αποτέλεσμα να πάρει από πολύ νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων. Εν συνεχεία έριξε ρυθμούς και πήγε σε συντήρηση, κάτι πολύ σωστό κατά την γνώμη μου αφενός γιατί ήταν το δεύτερο παιχνίδι μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα και αφετέρου ακολουθεί το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Κανείς δεν (πρέπει να) βγάζει τρία παιχνίδια στα "κόκκινα" (όταν δεν συντρέχει λόγος τουλάχιστον) σε μία εβδομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την "κατάρρευση" του ΟΦΗ ιδιαίτερα μετά το 60ό λεπτό (κάτι που "παθαίνει" σε όλα τα παιχνίδια του) ήρθε το τρίτο γκολ και οι επεμβάσεις του Μανδά που κράτησαν την ήττα της Κρητικής ομάδας στο "αξιοπρεπές" 3-0.

Δικαίως αναδείχθηκε MVP ο Γκατσίνοβιτς, από πολύ κοντά (σε απόδοση) Μάνταλος και Άμραμπατ. "Κομπιούτερ" ο Γιόνσον, χάρηκα που είδα να αγωνίζεται ο Μαχαίρας. Συνεχίζουμε, έχουμε ντέρμπι μπροστά μας...

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Με κεκτημένη ταχύτητα από το «Βικελίδης» (videos)

ΚΑΕ ΑΕΚ: Περαστικά κυρία Πέπη

Νίκη επί του Άρη και (επί) των... ημίψηλων παραγόντων!

Ο τελικός, των τελικών, ω... τελικέ!