Αποχαιρετούμε τον Μουστακόπουλο

ΑΕΚ
Παρελθόν αποτελεί από το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ (κυρίως της ΑΕΚ Β) ο Γιώργος Μουστακόπουλος, ο οποίος διανύει το 25ο έτος της ηλικίας του. Ο Μουστακόπουλος αποκτήθηκε από την ΑΕΚ τον Αύγουστο του 2021 και το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι. Ολοκλήρωσε την θητεία του στην ΑΕΚ με τριάντα (30) συμμετοχές στην ΑΕΚ Β (σε επίπεδο Super League 2) και τρεις (όλες στο κύπελλο) με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ (τι γκολάρα έβαλε στον επαναληπτικό με την Κηφισιά;).

Το "διαζύγιο" ανακοίνωσε η ΠΑΕ κάπως έτσι:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μουστακόπουλου. Γιώργο, η οικογένεια της ΑΕΚ σ’ ευχαριστεί για την προσφορά σου στην ομάδα μας και σου εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου.»

O Γιώργος Ραφαήλ Μουστακόπουλος είναι γεννημένος στις 13 Αυγούστου 1998 στην Πάτρα. Αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και για μία τετραετία (πριν πάει στην ΑΕΚ) έπαιξε σε 69 αγώνες (1 γκολ) στο πρωτάθλημα Super League 2 με την Παναχαϊκή, προερχόμενος από την Νίκη Προαστίου. Εχει ύψος 1,77 και βάρος 75 κιλά και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις Εθνικές Ομάδες U21 και U20. Καλή συνέχεια Γιώργο...

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Καλή ΑΕΚ, κακός Άρης, άνετη νίκη (videos)

Τα στατιστικά της ΑΕΚ στον 1ο γύρο των play off

Έπιασε τον Χόκαν Σάντμπεργκ ο Πόνσε

Η γιορτή για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ (video)