Araujo: The Defending Attacker (video)

ΑΕΚ
Δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερο ποδαρικό για το 2023. Θέμα με τον (φύσει και θέσει) αρχηγό της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, τον Σέρχιο Αραούχο. Η περίπτωσή του φέτος έχει ξεσηκώσεις συζητήσεις (οι οποίες θα ήταν πιο έντονες αν η ομάδα δεν παρήγαγε υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικό θέαμα).

Νέος ρόλος, νέες απαιτήσεις, αλλά με μικρότερη συχνότητα σκοραρίσματος σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Πχ πέρυσι σκόραρε δώδεκα (12) φορές σε 27 αναμετρήσεις σε 66 τελικές προσπάθειες. Φέτος σε 15 αγώνες έχει πετύχει τρία (3) γκολ (τα δύο της πρεμιέρας συν ένα στο ιστορικό παιχνίδι της επιστροφής στην Νέα Φιλαδέλφεια με τον Ιωνικό) σε 42 τελικές προσπάθειες.

Στον αντίποδα βέβαια φέτος "μετρά" ήδη τέσσερις (4) ασίστ, έναντι καμίας (0) πέρυσι κι αυτό είναι ένα μικρό δείγμα της πιο πλουραλιστικής και απαιτητικής δουλειάς που κάνει φέτος στο γήπεδο. Ήδη φέτος έχει 98 πάσες (127 πέρυσι σε όλο το πρωτάθλημα) και 33 κλεψίματα (έναντι 16 πέρυσι σε ολάκερη την σεζόν) συν επτά επεμβάσεις.

Ο ρόλος του δείχνει και είναι ο πλέον καθοριστικός στο ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει ο Ματίας Αλμέιδα. Στην γενικότερη συνεισφορά του Αργεντινού επιθετικού εστιάζει και το κάτωθι βίντεο, δημιουργίας του YouTube καναλιού "ALEX TSARIDIS"...

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Περί Κατίδη...

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Η στατιστική απεικόνιση της νίκης στην Λαμία

Δείτε όλα τα γκολ της ΑΕΚ στο περσινό πρωτάθλημα