Δεν χάνει από την ΑΕΚ ο Τσιντώτας

Παναγιώτης Τσιντώτας
Δύο φορές αντιμετώπισε την ΑΕΚ ως αντίπαλος σε επίπεδο πρωταθλήματος ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Τσιντώτας και μετρά ισάριθμες νίκες (και μάλιστα με το ίδιο σκορ). Η διοργανώτρια Super League μας λέει σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της:

«Ο Παναγιώτης Τσιντώτας έχει αγωνιστεί σε 77 ματς στην Super League και τα 58 είναι με τα χρώματα της ΑΕΚ. Σε αυτά τα 19 παιχνίδια που δεν υπερασπίστηκε την εστία των Κιτρινόμαυρων έχει βρεθεί μόλις δύο φορές απέναντι της και τόσο ο Λεβαδειακός το 2015-16, όσο και την Τρίτη (3/1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ομάδα του επικράτησε με 2-1.

Στις 21 Δεκεμβρίου 2015 μάλιστα ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο χάρη στα γκολ των Τριποτσέρη και Ντομοβτσίισκι, ενώ για την ΑΕΚ είχε ανοίξει το σκορ ο Γιόχανσον. O Παναγιώτης Τσιντώτας έχει και δύο ματς για το Κύπελλο Ελλάδος απέναντι στην ΑΕΚ, στα οποία ο Λεβαδειακός ηττήθηκε δύο φορές.»

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες του Πιερικού και το 2011 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Το 2012 αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στην Super League στις 26 Απριλίου 2015 στην αναμέτρηση Λεβαδειακός - Ατρόμητος 2-1.

Κατά την διάρκεια παραμονής του στον Λεβαδειακό αγωνίστηκε 21 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Έχει αγωνιστεί επίσης δύο φορές με την Εθνική Ελλάδος Κ19. Αποκτήθηκε από την ΑΕΚ τον Ιούνιο του 2017 και ήταν ο βασικός της τερματοφύλακας στα μισά από τα ματς του πρωταθλήματος 2017-18, το οποίο κατέκτησε η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Όχι μόνο βρήκε θέση βασικού στην πρώτη του σεζόν, αλλά κατέκτησε και τον πρώτο του τίτλο με την ΑΕΚ. Τον Αύγουστο του 2018 ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2023, το οποίο τελικά δεν εξάντλησε. Ανεξάρτητα από την εικόνα και την άποψη που μπορεί να έχει ο καθένας για τις (όποιες) ικανότητες και τις (όποιες) αδυναμίες με τον Παναγιώτη μας συνδέει ένα πρωτάθλημα και αυτό δεν "σβήνει"...

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Περί Κατίδη...

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Η στατιστική απεικόνιση της νίκης στην Λαμία

Δείτε όλα τα γκολ της ΑΕΚ στο περσινό πρωτάθλημα