Χαιρετίζουμε την ανανέωση του Μήτογλου

Γεράσιμος Μήτογλου
Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μέχρι και το καλοκαίρι του 2026 θα παραμείνει ο Γεράσιμος Μήτογλου και μάλιστα με αυξημένες αποδοχές. Ο 23χρονος (και κάτι μηνών) κεντρικός αμυντικός έδειξε πράγματα στην δεύτερη σεζόν του στην ομάδα (ιδιαίτερα στο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και στον αγώνα των play off με τον Παναθηναϊκό) πείθοντας ότι έχει τις προδιαγραφές να "στηριχθεί" η άμυνα επάνω του τα επόμενα χρόνια οπότε θεωρώ απόλυτα δικαιολογημένη την κίνηση της ΠΑΕ. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την αναπροσαρμογή και επέκταση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Γεράσιμο Μήτογλου. Το νέο συμβόλαιο του διεθνή Έλληνα κεντρικού αμυντικού με την ομάδα μας έχει χρονική διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2026.

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Γεράσιμος Μήτογλου τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του (aekfc.gr):

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι η ομάδα μέσω της οποίας θέλω να ικανοποιήσω όλες μου τις φιλοδοξίες. Να κατακτήσω μαζί της τρόπαια και να παίξω με τη φανέλα της στο κορυφαίο Ευρωπαϊκό επίπεδο.»

Ονοματεπώνυμο: Γεράσιμος Μήτογλου

Θέση: Αμυντικός

Εθνικότητα: Ελληνική

Ημηρομηνία γέννησης: 20/10/1999

Ύψος: 1,95

Βάρος: 88

Στην ΑΕΚ από το: 2021

Προηγούμενη ομάδα: Βόλος

Συμμετοχές (Α' Εθνική): 58

Γκολ (Α' Εθνική): 3

Διεθνείς Συμμετοχές: 0

Γκολ (Διεθνείς Συμμετοχές): 0

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Αυτές οι τάσεις αυτοκτονίας...

Καλή ΑΕΚ, κακός Άρης, άνετη νίκη (videos)

Τα στατιστικά της ΑΕΚ στον 1ο γύρο των play off

Έπιασε τον Χόκαν Σάντμπεργκ ο Πόνσε