O Πετράν τα έχει... 400!!!

Πέτρος Μάνταλος
Με μία "μαγική" ασίστ (στην Τούμπα) γιόρτασε τα 400 παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος έκανε ντεμπούτο σε επαγγελματική κατηγορία τον Σεπτέμβρη του 2009, σε ηλικία 18 ετών, σε παιχνίδι της Ξάνθης στην Κρήτη. Η Super League αναφέρει σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της:

Ο Πέτρος Μάνταλος έφτασε τα 400 επαγγελματικά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με μία πορεία που ξεκίνησε από τις 13 Σεπτεμβρίου 2009 και το Εργοτέλης - Ξάνθη 1-0, όταν ο Βόλφγκανγκ Βολφ τον χρησιμοποίησε για πρώτη φορά.

Στην δεύτερη του σεζόν έκανε 4 συμμετοχές, όλες ως αλλαγή και από το 2011-12 άρχισε να παίρνει περισσότερο χρόνο (17 αγώνες - 2 γκολ). Συνολικά με την Ξάνθη αγωνίστηκε σε 91 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με τις 81 να είναι στην Super League, τις 5 στο Κύπελλο Ελλάδος και 4 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τις 91 συμπληρώνει η συμμετοχή του στο μπαράζ παραμονής στο Ολυμπιακός Βόλου - Ξάνθη 1-2. Στις 12 Σεπτεμβρίου 2014 έκανε το ντεμπούτο του με το Δικέφαλο στο Φωκικός - ΑΕΚ 0-1 και χθες έκανε την 309η συμμετοχή του με τα χρώματα της ομάδας.

Στο πρωτάθλημα έχει σημειώσει 41 τέρματα, ενώ συνολικά έχει 76 σε όλες τις διοργανώσεις. Οι συνολικές ασίστ του στην Super League είναι 62, ενώ μετρά ακόμη 25 σε όλες τις άλλες διοργανώσεις.

Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα απέναντι στην οποία έχει αγωνιστεί τις περισσότερες φορές, με 31 αγώνες, ενώ ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 28. Τα περισσότερα γκολ τα έχει σημειώσει απέναντι στον Πανιώνιο (6 γκολ) και ακολουθούν ο Άρης με τον Ατρόμητο με 5 γκολ.

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Περί Κατίδη...

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Η στατιστική απεικόνιση της νίκης στην Λαμία

Δείτε όλα τα γκολ της ΑΕΚ στο περσινό πρωτάθλημα