Καλή τύχη σε «Τράι» και Μπορμπόκη

Τραϊανός Δέλλας
Την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ ανέλαβε ο Τραϊανός Δέλλας. Μαζί του (ως άμεσος συνεργάτης του) και ο Βασίλης Μπορμπόκης. Η ιστοσελίδα μας (AEKology) εύχεται τα καλύτερα στην πολύ δύσκολη αποστολή που έχουν αναλάβει (με την ομάδα της Κρήτης να βρίσκεται σε... κάθετη πτώση)!

Υπενθυμίζουμε ότι ο "Τράι" είχε τρεις θητείες στην ΑΕΚ (όπου έκλεισε και την καριέρα του) ως ποδοσφαιριστής (1999-2001, 2005-2008, 2010–2012), ενώ ο Μπορμπόκης δύο (1993-1997, 2002-2004).

Στις 9 Απριλίου 2013, δύο αγωνιστικές πριν από την λήξη του πρωταθλήματος, η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Δέλλα ως πρώτου προπονητή της ομάδας, στην θέση του Έβαλντ Λίνεν, χωρίς να καταφέρει να αποτρέψει τον υποβιβασμό. Δέλλας και Μπορπόκης ήταν οι προπονητές της ΑΕΚ σε Γ' Εθνική και Football League.

Η προπονητική τους θητεία στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2015, δύο ημέρες μετά την ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό, έχοντας επαναφέρει την ΑΕΚ στα "μεγάλα σαλόνια" του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Βασίλης Μπορμπόκης έχει μία ακόμη θητεία στην ΑΕΚ, καθώς το 2009 ανέλαβε υπεύθυνος σκάουτινγκ της ομάδας. Καλή τύχη σε δύο "δικά" μας παιδιά...

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Με κεκτημένη ταχύτητα από το «Βικελίδης» (videos)

Ο τελικός, των τελικών, ω... τελικέ!

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Νίκη επί του Άρη και (επί) των... ημίψηλων παραγόντων!

ΚΑΕ ΑΕΚ: Περαστικά κυρία Πέπη