Η στατιστική απεικόνιση της τριάρας στην Κηφισιά

ΑΕΚ
Όπως έγραφα και στο κείμενο μετά την άνετη επικράτηση με 3-0 επί της Κηφισιάς δεν υπάρχουν πολλά να αναλυθούν όταν το παιχνίδι κρίθηκε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο (με το σκορ στο 2-0 και την Κηφισιά με παίκτη λιγότερο).

Για καθαρά εθιμοτυπικούς λόγους όμως θα παρουσιάσουμε την εικόνα του αγώνα με βάση τους αριθμούς σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Διαβάστε την στατιστική απεικόνιση της αναμέτρησης στην Νέα Φιλαδέλφεια με βάση την επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής:

ΑΕΚ - Κηφισιά 3-0
3 Γκολ 0
2 Ασίστ 0
28 Τελικές προσπάθειες 2
14 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
7 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 0
7 Κεφαλιές 0
0 Αποκρούσεις 8
9 Επεμβάσεις 40
13 Κλεψίματα 16
16 Φάουλ 10
5 Οφσάιντ 2
10 Κόρνερ 0
23 Λάθη 20
20/46 Γεμίσματα 1/7

Σε ατομικό επίπεδο η ΑΕΚ "χτύπησε" τρεις από αέρος, καθώς και τα τρία της τέρματα (δύο ο Λιβάι και ένα ο Λιούμπισιτς) σημιεώθηκαν με κεφαλιές. Τις δύο ασίστ πιστώθηκαν ο Ελίασον και ο Άμραμπατ (από μία).

Τις περισσότερες τελικές προσπάθειες (εννέα) είχε ο Λιβάι, από τρεις για Πήλιο, Σιντιμπέ, Γκατσίνοβιτς και Πινέδα. Απόλυτα εύστοχος (4/4) στα γεμίσματα ο Τσούμπερ, 3/5 είχε ο Πήλιος. Τα περισσότερα γεμίσματα επιχείρησαν ο Ελίασον (4/9), ο Άμραμπατ (4/8) και ο Σιντιμπέ (2/7).

Μεγαλύτερη συνεισφορά στο passing game είχαν ο Πινέδα (δώδεκα πάσες), ο Σιντιμπέ (επτά) και οι Χατζισαφί - Πήλιος (από τέσσερις). Στα περισσότερα λάθη υπέπεσε ο Ελίασον (τέσσερα) και οι Πινέδα, Σιντιμπέ, Γιόνσον (από τρία).

Στην κατηγορία "Κλεψίματα" πρώτευσαν ο Γιόνσον και ο Κάλενς (από τέσσερα). Στα περισσότερα φάουλ υπέπεσαν ο Πινέδα και ο Σιντιμπέ (από τρία), τα περισσότερα κέρδισαν ο Λιβάι και ο Σιντιμπέ (από τρία).

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Αυτές οι τάσεις αυτοκτονίας...

Η στατιστική απεικόνιση της νίκης στην Λαμία

Ντέρμπι «δικεφάλων» και ντέρμπι κορυφής (μέρος 2ο)

ΚΑΕ ΑΕΚ: Περαστικά κυρία Πέπη