Τέλος στα σερί...

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Η ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την 3η αγωνιστική των play off της Super League 2023-2024 έβαλε τέλος σε κάποια σερί που "έτρεχε" η ΑΕΚ. Η διοργανώτρια αρχή μας λέει σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της:

Η ΑΕΚ μετρούσε πέντε διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και 12 αγώνες χωρίς ήττα στη διαδικασία των Super League Playoffs.

Οι Κιτρινόμαυροι είχαν δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία με τον Παναθηναϊκό, ενώ είχαν βγάλει την περσινή διαδικασία χωρίς ήττα, όπως και τις δύο αγωνιστικές της φετινής σεζόν.

Παράλληλα τα τέσσερα τελευταία χρόνια στις αναμετρήσεις τους για τα Super League Playoffs δεν είχε νίκη ο Παναθηναϊκός, με τα έξι ματς να έχουν λήξει ισόπαλα και την ΑΕΚ να έχει επικρατήσει στα δύο.

Η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου 2022 και είχε γίνει πάλι με ανατροπή, αφού οι Πράσινοι είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ από το γκολ του Πινέδα (36'), αλλά απάντησαν με τους Αϊτόρ (43') και Σπόραρ (45+7')!

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη...

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Δεν (θα) είναι εύκολο παιχνίδι...

Το νέο (αήττητο) σερί της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Νίκη επί του Άρη και (επί) των... ημίψηλων παραγόντων!