Εδώ (όντως) γελάμε...

Fun
«Δεν θέλω να μιλήσω για το υπέροχο ποδόσφαιρο που παρακολουθήσαμε σήμερα. Ένα πραγματικά φοβερό παιχνίδι. Θέλω να μιλήσω για το παραποδόσφαιρο...» δήλωσε -μεταξύ άλλων- στις κάμερες ο ημίψηλος αντιπρόεδρος! Εμείς όμως θα σταθούμε στο ποδοσφαίρο, αφήνοντας στην άκρη τις "κοτσάνες" που ακολούθησαν.

Καθαρά ποδοσφαιρικά λοιπόν, το... φοβερό παιχνίδι (εννοεί το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1) που ακριβώς το είδε; Μιλάμε για παιχνίδι με μονοψήφιο αριθμό τελικών προσπαθειών για κάθε ομάδα, μόλις 15 στο σύνολο (εκ των οποίων σχεδόν οι μισές ήταν σουτ εκτός περιοχής), για (μόλις) πέντε κόρνερ (στο σύνολο πάντα), 66 (από 33 για κάθε ομάδα) λάθη.

Μιλάμε για υπερθέαμα κανονικό. Τύφλα να έχουν το "Ελ Κλάσικο" ή τα ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ. Τα υπόλοιπα ντέρμπι των play off ήταν καλύτερα δηλαδή (θα με ρωτήσετε δικαίως). Φυσικά και όχι. Από αυτό το σημείο όμως μέχρι να τα αποκαλέσω "φοβερά ματς", υπάρχει απόσταση δεν νομίζετε;

Άκου φοβερό ματς με μόλις 15 τελικές, δηλαδή "σούπες" ποια ματς θα πρέπει να χαρακτηρίζονται; Τώρα θα μου πεις: ασχολείσαι με κάτι που λέει ο ημίψηλος αντιπρόεδρος; Ένα δίκιο το έχετε, καλημέρα σου λέει και ανοίγεις την κουρτίνα να δεις αν είναι ημέρα ή νύχτα!

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη...

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Δεν (θα) είναι εύκολο παιχνίδι...

Νίκη επί του Άρη και (επί) των... ημίψηλων παραγόντων!

Ο τελικός, των τελικών, ω... τελικέ!