Τα στατιστικά της ΑΕΚ στον 1ο γύρο των play off

ΑΕΚ
Με την διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής έπεσε η αυλαία του πρώτης γύρου των play off του πρωταθλήματος Super League 2023-2024. (Υπενθυμίζουμε ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο, το μεταξύ τους, που θα διεξαχθεί την 1η Μαΐου.)

Στον πρώτο γύρο η ΑΕΚ σκόραρε δέκα (10) φορές, δηλαδή δύο τέρματα ανά παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε δύο φορές περισσότερες (12). Τα δέκα γκολ τα πέτυχε σε εβδομήντα (70) τελικές. 21 με Λαμία, 16 με Άρη, 14 με Παναθηναϊκό, 10 με ΠΑΟΚ και 9 με Ολυμπιακό.

Στους ποδοσφαιριστές της πιστώθηκαν έξι (6) ασίστ (κανείς δεν έχει περισσότερες). Η ΑΕΚ προπορεύεται και στην κατηγορία με τα εύστοχα γεμίσματα (48). Παράλληλα έχει επιχειρήσει και τα περισσότερα γεμίσματα (144). Το passing game δεν φαίνεται να είναι το δυνατό της σημείο.

Η ΑΕΚ έχει 172 πάσες και υπολείπεται των δύο ομάδων που έχουν ματς λιγότερο (204 ο ΠΑΟΚ και ο 173 Ολυμπιακός). Σε 181 λάθη λάθη έχουν υποπέσει οι παίκτες της ΑΕΚ. Έχει τα λιγότερα στα play off πλην Ολυμπιακού (που έχει παιχνίδι λιγότερο όμως).

Λαμία, Άρης και Ολυμπιακός έχουν περισσότερα από τα 122 κλεψίματα της ΑΕΚ. Στην κατηγορία των επεμβάσεων είμαστε... ουραγοί με 57. Η ΑΕΚ έχει υποπέσει στα περισσότερα φάουλ στον πρώτο γύρο των play off, με 72 (όσο και η Λαμία).

Για να έχουμε πλήρη εικόνα ο Άρης έχει 66 φάουλ κατά, ο Ολυμπιακός 59, ο Παναθηναϊκός 52 και ο ΠΑΟΚ 49. Στον αντίποδα έχουμε τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ (74) με τον Άρη (72) και τον Παναθηναϊκό (69) να ακολουθούν. Η ΑΕΚ ΔΕΝ έχει κερδίσει πέναλτι ακόμη στα play off.

Από δύο έχουν κερδίσει ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν αντικρίσει 15 φορές την κίτρινη κάρτα. Μία περισσότερη (16) για την Λαμία. Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η στατιστική απεικόνιση της ΑΕΚ στον πρώτο γύρο των play off. Πάμε να δούμε τι μας περιμένει στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Με κεκτημένη ταχύτητα από το «Βικελίδης» (videos)

Νίκη επί του Άρη και (επί) των... ημίψηλων παραγόντων!

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη...

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Ο τελικός, των τελικών, ω... τελικέ!