Τι θα έγραφαν αν...

Πένα
Ας δώσουμε και μία πιο... ανάλαφρη "νότα" στην θεματολογία της ιστοσελίδας μας και ας μιλήσουμε υποθετικά. Φιλοξενεί η Λαμία την ΑΕΚ, η οποία περνά νικηφόρα από την Φθιώτιδα με 5-1. Από τα πέντε τέρματα, τα δύο είναι αυτογκόλ (το δεύτερο μάλιστα από πρώην παίκτη της ΑΕΚ, τον Κορνέζο) και ένα από πέναλτι (στο οποίο υπέπεσε ο... Τσιλούλης!).

Τώρα προσπαθήστε να φανταστείτε τι θα γραφόταν τις ημέρες που θα ακολουθούσαν την αναμέτρηση για την σχέση των δύο ομάδων, για φιλίες, για συμμαχίες, για "παραρτήματα", για παράγκα, για διαφθορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο κι όλα εκείνα τα... επικολυρικά που γράφονται ήδη (και μάλιστα χωρίς αφορμές).

Όταν όμως ο Ολυμπιακός περνά από την Λαμία με αυτόν ακριβώς τον τρόπο (κι επίσης πρώην παίκτη του να βάζει αυτογκόλ) είναι απλά... Κυριακή. Εδώ γράφθηκαν μετά το ματς της πρεμιέρας των play off χωρίς τόσα στοιχεία για να "χτίσουν" την προπαγάνδα τους. "Σίγουρο" διπλό, άνετη νίκη, "φιλικό" παιχνίδι. Τέτοια δεν διαβάσατε; Λες και ήταν κατόρθωμα να νικήσει την Λαμία, η οποία στα play off έχει δεχθεί 15 τέρματα (σε τέσσερις αγώνες).

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη...

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Νίκη επί του Άρη και (επί) των... ημίψηλων παραγόντων!

Δεν (θα) είναι εύκολο παιχνίδι...

Το νέο (αήττητο) σερί της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό