Όχι άλλο κάρβουνο...

Πέρασε κοντά μία εβδομάδα από την προηγούμενη ανάρτηση. Αποτέλεσμα... "ξενερώματος" η αιτία κι η αφορμή. Πάνω που έχει αρχίσει να στρώνει η ομάδα, πάνω που έχει αρχίσει και "ζεσταίνεται" ο κόσμος, να 'σου τα διοικητικά να κυριαρχούν και να μονοπωλούν την καθημερινότητα και την ειδησεογραφία της ομάδας.

Η διοίκηση δεν έχει λεφτά ούτε για να αγοράσει μαντήλι να κλάψει και "γαντζώνεται" στην παραμυθολογία και στα θαύματα. Δεν αντέχουμε άλλο!!! Την περασμένη εβδομάδα είχα γράψει μία ανάρτηση με τίτλο "Όχι άλλες ανακοινώσεις...".

Μέσα σε διάστημα μικρότερο των δέκα ημερών "σκαρφάλωσε" στην 4η θέση των δημοφιλέστερων αναρτήσεων. (Για του λόγου το αληθές δες το: "POPULAR AEKOLOGY POSTS"που βρίσκεται κάτω από τις αναρτήσεις.) Αυτό σημαίνει (θέλω να πιστεύω) πως το μεγάλο φίλαθλο κομμάτι που αγαπά το ποδόσφαιρο ενδιαφέρεται για οτιδήποτε άλλο εκτός από τα διοικητικά. Σε έναν ιδανικό κόσμο ούτε που θα γνωρίζαμε ποιος είναι ο πρόεδρος της ΑΕΚ.

Θα μας απασχολούσαν οι παίκτες και το τεχνικό team. Εν αντιθέσει με το σήμερα που όχι μόνο γνωρίζουμε (με το μικρό τους όνομα) τα μέλη του Δ.Σ. αλλά κι όλες τις συνήθειές τους: που πίνουν καφέ, που ξενυχτάνε, τι μουσική τους αρέσει, ποια είναι η αγαπημένη τους σπεσιαλιτέ κι άλλα χαριτωμένα. Ο.Κ. υπερβάλω λίγο μα η ουσία δεν αλλάζει: οι πρωταγωνιστές δεν είναι οι ποδοσφαιριστές (όπως θα έπρεπε) αλλά οι διοικούντες (και οι συν αυτώ)...

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Υπέρ της Saint Etienne η πλάστιγγα

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Πλέον τρέχουμε με... (Σ)τρακόσα!!!

"Άγουρη" ακόμη για Ευρώπη η ΑΕΚ

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός