Η αποστολή του Άρη για το ματς με ΑΕΚ

Πανηγυρισμοί παικτών του Άρη
Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/01) στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ το βράδυ της Πέμπτης (14/01, 19:30) στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής. Εκτός έμειναν ο τραυματίας Μπερτόλιο και ο ανέτοιμος Κουέστα. Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Άρης αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (εξ αναβολής), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (14/01) στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Kace, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Facundo Bertoglio (αιμάτωμα στον δικέφαλο) και ο Julian Cuesta (είχε ενοχλήσεις στη μέση και βρίσκεται σε πρόγραμμα επανένταξης).»

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Καλή ΑΕΚ, κακός Άρης, άνετη νίκη (videos)

Τα στατιστικά της ΑΕΚ στον 1ο γύρο των play off

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Περί Κατίδη...