Καλή συνέχεια Μάριε...

Μάριο Μιτάι
Στις αρχές του μήνα είχα γράψει ένα άρθρο - κείμενο - σχόλιο για τον Μιτάι. Τελικά το ερώτημα του τίτλου ("Μάριο Μιτάι - Αξίζει η αναμονή;") δεν θα απαντηθεί καθώς προέκυψε (εξαιρετική) πρόταση από την Ρωσία και ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν καθώς η πρόταση της Λοκομοτίβ Μόσχας έγινε δεκτή από την ΠΑΕ ΑΕΚ (και πολύ σωστά έπραξε -για πολλούς λόγους- κατά την άποψή μου).

Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ αποχαιρετά -μέσω Facebook- τον ποδοσφαιριστή κάπως έτσι:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Μάριου Μιτάι στη Ρωσική Λοκομοτίβ Μόσχας και του εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία στη συνέχεια της πολλά υποσχόμενης καριέρας του.»

Υπενθυμίζουμε και το βιογραφικό του Μάριου Μιτάι όπως αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ο Μάριο Μιτάι γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου 2003 στην Αλβανία. Αγωνίζεται κυρίως στις θέσεις του αριστερού στόπερ και του αριστερού μπακ. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2017, ως μέλος της Κ15 της "κιτρινόμαυρης" Ακαδημίας, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του.

Στις 12 Αυγούστου 2020 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και εντάχθηκε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Στις 18 Οκτωβρίου πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο, όντας στο βασικό σχήμα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ, για το πρωτάθλημα. Τον Φεβρουάριο του 2021 υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2023.
»

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Αυτές οι τάσεις αυτοκτονίας...

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Καλή ΑΕΚ, κακός Άρης, άνετη νίκη (videos)

Η γιορτή για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ (video)

Τέλος οι φιέστες, έχουμε αγώνα σήμερα...