Η στατιστική απεικόνιση της νίκης στην Λαμία

AEK
Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 της Λαμίας (στο ΔΑΚ Λαμίας) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Super League 2022-23. Δύο γκολ από τον (αρχηγό) Σέρχιο Αραούχο (35', 65') και ένα από τον Ορμπελίν Πινέδα στο 73ο λεπτό "έγραψαν" την ιστορία στο νικηφόρο ντεμπούτο του Ματίας Αλμέιδα στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο. Πέναλτι στο οριζόντιο δοκάρι είχε ο Ντε Βινσέντι της Λαμίας στο 33ο λεπτό, ενώ σουτ στο δοκάρι είχε και ο Τσούκαλος στο 84'.

Με βάση την επίσημη στατιστική κάλυψη της αναμέτρησης, η οποία παρουσιάζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League, η ΑΕΚ είχε διπλάσιες τελικές προσπάθειες από την Λαμία (δέκα έναντι πέντε), πέντε λιγότερα κλεψίματα (21 Λαμία - 16 ΑΕΚ), στα φάουλ οι δύο ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο (16-17), ενώ η ΑΕΚ είχε (σημαντικά) περισσότερα λάθη (37 έναντι 25 της Λαμίας).

Σε ατομικό επίπεδο ο Στίβεν Τσούμπερ είχε τις περισσότερες τελικές προσπάθειες (4). Μία λιγότερη (3) για τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος σε τρεις τελικές πέτυχε δύο γκολ. Ο Τσούμπερ πρώτευσε και στην κατηγορία πάσες (4). Από τρεις (3) για Πινέδα, Αραούχο και Άμραμπατ. Αραούχο και Άμραμπατ είχαν τα περισσότερα λάθη (από έξι). Από ένα λιγότερο (5) είχαν ο Μάνταλος και ο Χατζησαφί. Ο Στάνκοβιτς πρώτευσε στις κατηγορίες "κλεψίματα" (4) και "επεμβάσεις" (επίσης 4), όσες και οι Χατζισαφί, Τζαβέλλας.

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Αυτές οι τάσεις αυτοκτονίας...

Καλή ΑΕΚ, κακός Άρης, άνετη νίκη (videos)

Τα στατιστικά της ΑΕΚ στον 1ο γύρο των play off

Έπιασε τον Χόκαν Σάντμπεργκ ο Πόνσε